sadece seks yapmak istiyorum ama cinsel sağlığa çok takılıyorum?

uzun süredir hayatımda biri yok. öyle flört, görüşme oturup kahve içme vs vakit ayırmak da istemiyorum dümdüz sevişip dağılmak  istiyorum ama cinsel sağlık içimi kemiriyor. tinderdan eşleştiğim insanlara da uzun uzun mesajlaşacak zamanı ayırmak istemiyorum. cinsel olarak nasıl yol alıyorsunuz? seks ihtiyacınız için illa ki duygusal bağ kuruyor musunuz? prezervatif bile %100 güven vermiyor. seks için uzun uzun zaman geçirmek mi gerekli?

1. sadece cinsel birliktelik yaşamak istiyorsan sağlık kaydı sormakta sakınca yok bence, zaten herkes düzenli yaptırmalı bunları. yine de kondom kullanmak önemli tabii.

10 haziran 2024 18:58

2. süslü sadece seks yapmak istiyorum kafasıyla biriyle sevişmeye başladım. aşkından komalık oldum, dikkat et annem... <3 hjgfk bir de evet test isteyebilirsin, ben istemiştim

10 haziran 2024 20:03

3. Kızlar eğer son 6 ayda şüpheli birliktelik yaşamışsa testte negatif çıkma olasılığı çok yüksek. Test getiren adamın son 6 ayda sıfır ilişki yaşamış olması gerekli onu da geçti çoğu cybh erkeklerde semptom vermiyor negatif çıkıyor ya da hiç test yöntemi yok. Erkekleri keşke gerçekten kapatbilseydik

10 haziran 2024 20:30

4. Ee erkekleri kapatacağına seks yapma djdjsj bizim önümüzü niye kapatıyorsun:D

10 haziran 2024 20:37

5. Bu kadar kafaya takmakla yapamazsiniz. Prezervatif kullanmak ve test istemekten baska bir cozum yok cunku.

10 haziran 2024 20:39

6. o degil de bir erkege nasil yukseliyorsunuz. Hic bir erkegi cekici bulamiyorum ve heteroyum yani. Guclu, kariyerli, beyaz tenli, komik ve 190 ustu olmadigi muddetce bir erkegi begenemiyorum. Vajinam hareket bile etmiyor. Bu tarz erkekleri nereden bulacagiz?

10 haziran 2024 23:29

7. son anonim tam dediğin gibi birini taniyorum ama tipi iyi değil

11 haziran 2024 07:20

8. Dildo al ask

11 haziran 2024 10:42

9. Erkekleri kapatalım derken kendimi3 kapatalım ahhaha kapatalım sevişeceğimizde çıkaralım sjan ay dildo no sıcak kanlı canlı seks istiyorum

11 haziran 2024 15:41

10. Ss prezervatif kullanıp, hpv aşısı yaptırırsanız, oral seks de yapmazsanız pek ciddi bir risk yok, bu ülkemizde cinsel özgürlük karşıtları tarafından biraz pompalanan bir kaygı. prezervatif kullanıldıktan sonra ciddi bir hastalığa yakalanma riskiniz başımıza her gün gelebilecek felaketlerden çok daha düşük

11 haziran 2024 17:03