sadece yaşça büyük erkeklerden hoşlanmak bir problem midir?

yaşıtlarım erkeklerden de arada çekici bulduklarım olsa da genelde yaşça büyük olanları beğeniyorum. ama hiçbirine hislerimi söylemedim şu ana kadar çünkü karşılık alamayacağımı biliyorum. neden böyle olduğumu da bilmiyorum. lütfen linçlemeden cevap verin kaos istemiyorum.

1. Kaç yaşındasın süslüm?

Ben de yaşımdan büyük erkeklerden hoşlanıyorum çünkü daha erkeksi geliyor. Ben erkeksi, bana yön veren, beni azicik yönetecek o baskinligi hissedecegim tipleri istiyorum.

14 mayıs 2022 19:23

2. kız insanlar nelerden hoşlanıyor niye problem olsun. birçok kızın içinde yaşı büyük karizmatik erkeklere karşı beğeni oluşuyor çok normal ama sorun şu ki o yaşı büyük karizmatik erkek bizimle çok iyi niyetlerle ilgilenmiyor. ciddi düşünmüyor, birçok konuda manipüle ediyor. kapılmadan takılmalık bir şeyler olabilir. kendimizi kaptırırsak sıkıntı. dikkat edelim

14 mayıs 2022 19:24

3. Yasca ne kadar buyuk? 25-50 mi mesela?

14 mayıs 2022 19:27

4. Evet malesef problemli, özellikle de kendinden kucuk yastaki kadinlara yonelen avci tipler daha da problemli.

Simdi sizden 10 yas küçük bir erkek size gelse muhtemelen reddedersiniz, ama o erkekler reddetmiyorlar çünkü onlar da ataerkil ve problematik tipler maalesef.

Genelde cocuklukla alakali problemler oluyor bunlari çözmeniz gerekiyor.

Birazdan dedem yasinda bi adamlayim cok mutluyum gibi yorumlar gelecek ama bunlari bi basa cikma mekanizmasi olarak görüyorum ben.

14 mayıs 2022 19:30

5. A4 problematik ne demek?

14 mayıs 2022 19:32

6. 3-5 yaş problem değil, duruma göre 10-12 yaş farkı da olabilir ama daha fazlası psikolojik probleme işaret ediyor olabilir.

14 mayıs 2022 19:34

7.  a1 yaşım 25.

a3 evet, genelde o aralıkta.

a2,a4 ve a5 haklısınız.

14 mayıs 2022 19:49

8. Ben de kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum. Şu anda konuştuğum kişi benden 9 yaş büyük.

Bir sorun göremedim ortada.

14 mayıs 2022 20:03

9. 25-50 araligi kim ne derse desin problemli. 25 yasinda yetiskin bir insanin 10 yasa kadar buyuk biriyle olmasini kadin olsun erkek olsun yadirgamam. Tabii iliski dinamigi da onemli ama 50 yas artik kusak farki oluyor yani. Sadece bu kadar yasca buyuk insanlara yonelmeniz bir seylerin eksik oldugunu gosterir. En klasik yorum da baba ile yasanan sorunlardir ama illa babadan sevgisizlik gormek zorunda da degilsiniz cocuklukla ilgili baska travmalar da olabilir.

14 mayıs 2022 20:09

10. Marsınız oğlak mı