sandık kokusu dizisindeki reha şako mu?

korkunç bir insan ya travmalarım azıyor resmen eski sevgilimle evlenseydim muhtemel evliliğimiz böyle olurdu diye tam dayaklık biri

1. sandık kokusu ne ya shshshhshsdh

15 ocak 2024 14:55

2. Bi dizi anonim 1

15 ocak 2024 15:00

3. Ya aldatması vs tamam da. Davranışları biraz fazla değil mi? Pskilolojik sorunları olan bir karakter mi yansıtmaya çalışmışlar anlam veremedim. Durmadan ota boka esip gürleyen bir adam. Ama Özge döktürüyor gerçekten. Hem oyunculuğuyla hem güzelliğiyle baktıkça bakasım geliyor kadına. İnanılmaz zayıflamış bir de

15 ocak 2024 15:07

4. Evet ama özgeye de bu roller yapıştı kaldı sanki cefakar ana rolü kadın dizisinden galiba öyle hissediyorum ama onun dışında rolden role giren biri kesinlikle. Bu arada rehanın davranışları kesinlikle çok garip çok sanki aldatmasına zemin hazırlamak için bu kadar sert biri rolü yapıyor hani o zaten öfkeli ne yapsa yeri gibi

15 ocak 2024 15:35

5. evet reha bok gibi biri ama özgenin karakteri de çok gıcık annelik dışında hiçbi vasfı yokmuş gibi. böyle rezalet bi adamdan 3 çocuk yapmış bi de bilerek. çok kötü yani dizi baştan başa

15 ocak 2024 16:16

6. Özge'nin üstüne yapıştı evet. Çok iyi oynuyor diye nerde bir anne rolü var bu kadına veriyorlar. Hatta ilk bölümdeki doğum sahnesini görünce bir an ilk ve sondaki doğum sahnesi sandım dejavu oldum kadın her dizisinde doğuruyor sfsffs  ıkındırmaktan hemoroid edecekler kadıncağızı. Ben özgeyi sevdiğim için direkt adapte oldum diziye ama biraz sığ kalmış ilişkiler. Hemen bir doğum hemen bir kayıp hemen yeniden bulunma üstüne aldatılma. Çok olay var ama hepsi hızlı hızlı geçilmiş. Reha'nın diyalogları çok yüzeysel yazılmış. Adam habire sinirli ama doğru düzgün bir konuşma yok ortada durmadan kızdığı için neye kızdığı belli değil. Bir de kadına git öte odada yat çocuklar buraya gelmesin bizim karsu doğurdu vs diyo ama kadın hep alttan alıyor. Normal bir evlilikte kıyamet kopar bu laflara bence. Bir de karsu ismini çok zorlama buldum. Senarist sanki bu ismi cümle içinde kullanayım diye düşünmüş gibi sfsfsgs

15 ocak 2024 18:05