sansürlü filmleri nereden bulabilirim?

süslüler selam, okulda öğretmenim. çocuklara izletmek istediğim bazi filmler, kesitler var ama küfür, cinsellik, şiddet vs. iceriyor çoğu. tvde yayınlandığı gibi sansürlü halini bulabileceğim siteler var midir? cok minik yerinde olsa bile, çocukların maruz kalmasini istemiyorum. çocuklar orta okul grubu, çocuk filmlerini artık beğenmiyorlar, yoksa animasyon vs. izletiyordum.

1. yaptığınız saçma. herkesin elinde internet var o çocuk senden daha iyi biliyor şiddeti küfrü. kaldı ki sansür asla bir çözüm değil. sansürlü izleterek filmleri piç edeceğinize ona göre film seçin yani.

3 nisan 2024 20:24

2. a1'e katılıyorum ben ortaokuldan mezun olalı 10 seneyi geçti ama o zaman bile yaşıtlarımın bildikleri konuştukları şeyler inanılmazdı, artık sosyal medya etkeni de var emin olun sizden daha beterlerdir o çocuklar djdkdldld

3 nisan 2024 20:26

3. Çocukların bildiğini biliyorum tabii ki ben de, ama sonra "öğretmen bize şunu izletti" şeklinde laf olmasını istemiyorum. Ya da çocuğuma küfürlü film mi izlettin diyen bir veliyle ugrasasasim yok.

A1 peki sen film öner madem, çocuklara uygun filmleri beğenmiyor çocuksu buluyorlar. "eğitici" filmlerden sıkılıyor izlemek istemiyorlar.

3 nisan 2024 20:33

4. Süslü senin yerinde olsam amir khan filmlerinden yürürüm. Çocuklar bu filmleri çok seviyorlar. Stardust, malefiz izlettim bunları da sevdiler. Marvel ve dc stüdyo filmlerinden de yürüyebilirsiniz. Superman, Batman vs işte. Yani daha çok fantastik filmler izleyebilirsiniz. IMDb de seçtiğiniz filmin parental kısmı var, oraya bakıp ne derece cinsellik, şiddet olduğunu görebilirsiniz.

3 nisan 2024 20:40

5. Süslü ben pek anlamam da öneri olarak percy jackson falan olabilir mi?

Bir de çizgi film izliyorlarsa ben o yaşlarda avatar the last airbenderı çok seviyordum 🙃

Eğer biraz daha yetişkin işi istiyorlarsa goodbye lenin, amelie olabilir -amelie de az bir cinsellik vardı-

Judy and julia olabilir -burda da çok az var cinsellik-

Bu arada +18 olmayan filmler okey değil midir direkt ya?

Studio ghiblinin filmlerine bakabilirsin bu arada hem çocuk hem yetişkin filmleri yani ben sinemada hem bir sürü çpcuk hem bir sürü yetişkin görüyorum.

The song of the see

Woolf walkers ve

The secret of kells gibi cartoon salon filmlerine bakabilirsin bunlar da keza hem çocuk hem yetişkin filmleri yapan bir stüdyo

3 nisan 2024 20:46

6. Percy Jackson izletmeyin sen çocuklarımızs kafir şeyi mi izletiyorsuna kadar gider en temizi animasyonlar

3 nisan 2024 22:20

7. Animasyon filmlerinin çoğu uygun olur aslında sansüre de gerek yok.

3 nisan 2024 23:42

8. O sırada ortaokulda bize korku kapanı izleten öğretmenimiz... kendisini tebrik ediyorum. sayesinde korku filmlerinin en kötüsünden başlamış olsam da çok hoşuma gidince bu türde ne varsa izledim. Sizin sorunuza gelecek olursak da Bence hiçbir film sansürü hak etmez. Eğer olduğu gibi izletemeyecekseniz ona göre film seçin.

4 nisan 2024 19:27