saplantılı bir kişiden nasıl kurtuldunuz böyle hikayeleriniz varsa paylaşır mısınız?

artık baş edemiyorum. allah'ım nolur beni kurtar. sürekli santaj, tehdit. bıktım.. benzer hikayeleri olanlar, nasıl kurtuldunuz? umut olsun banada..

1. Seni o kadar iyi anlıyorum ki kaçıyorum resmen bende.. kurtulamıyorum derdimi kimseye de anlatamıyorum çünkü benimde haksız olduğum noktalar var

6 mart 2022 01:30

2. Kaç, blokla, yüzüne kapat, başkasına konuştur falan bunlar işe yaramıyor. Korkusuzca, net ve sert bir şekilde kendin konuşacaksın. Şantaj, tehdit ne ya, bir daha iletişim kurmaya yeltenecek olursa da direkt savcılığa gideceğini söyle.

6 mart 2022 01:31

3. Savcılıktan vs korkmuyor. Kendi hayatından vazgeçmiş ben yoksam zaten o yüzden ben ondan ayrılmıyım diye herşeyi yapar. Ama ben iyide olsa kötüde olsa istemiyorum. Ailesine durumu anlattım ama aileside bir anda benim anlattığımı ona söyleyip sinirlendirmemek için şuan bir hamle yapmadılar. Çünkü söylediğimi öğrenince bir anda gelip bana saldırabilir diye. Süslü herkesin yanlışı doğrusu olabilir, ama yeri geldiğinde medenice ayrılamıyosan bir sorun vardır. Elbette kimse hatasız değil. Özür dilersin, helallik alırsın herkes yoluna bakar ama yok işte delirmiş bu. Allah'ım tez zamanda beni kurtar yarabbim

6 mart 2022 01:38

4. Ne saldırması ya, uzaklaştırma aldırırsın ss, nasıl korkmuyor...

6 mart 2022 01:48

5. Süslü çok üzüldüm. Ne olursa olsun mutlaka ailene söyle. Annene kardeşine birine söyle. Mutlaka şikayette bulun, uzaklaştırma kararı çıkar. Bir süre yer değiştir, numara değiştir. Kimse öyle kendi hayatından kolay kolay vazgeçmez. Siniri kendi başında patlar umarım, ruh hastası herkesi nasıl korkutmuş  sinir oldum.

6 mart 2022 01:54

6. Hayatimin en kotu zamanlarini gecirdim. Surekli tehdit, evimin sokagindaki otelde kalip (normalde uzak bir sehirde yasiyordu) evimin ve okulumun giris cikisinda yolumu kesme, defalarca silah cekme, babamin arabasina zarar verme, evinize gelip posta kutularimizi bike karistirir, kredi kartı ekstelerimizi bike calar, babam marketten bir seyler alirken onu videoya ceker bana gönderirdi dusunun. Daha neler neler. Ve bu kisi adini bile bilemedigim (bana soyledigi isim dogru mu bilmiyorum, soyadini hic bilmiyorum) bir gun bile flortu bırak konusmadigim biriydi. Oyle bir durumdu ki karakola gidip sikayet edecek oluyor ama adam hakkinda cok bilgi veremiyorduk. Bunarada hergun adima yeni hesaplar acar, kucuk dusurucu seyler yazar, tanidklarimi eklerdi. Okul hocalarima bile benle ilgili abuk subuk mailler atardi. Anladigim kadariyla egitimli ve maddi durumu iyi, belki de iyi bir ailenin cocuguydu. Cunku yaptiklarinin bilinmesinden de hep cekiniyordu, zekiydi ve arkasinda iz birakmayacak sekilde yapiyordu. Hep keske ailesini tanisam da yaptiklarini onlara iletsem derdim. Uyanik oldugu her saniye ya arar ya yazardi. Gunde yuzlerce mesaj. Korkudan engelleuemezdim bile karsima cıkıverir diye. Polis arkadasi araciligiyla tum adreslerimizi, annemin ailesinin adres ve telefonlarini bulup onlari vike surekli rahatsiz ederdi.

Cok uzattim ama emin olun bunlar yaptiklarinin onda biri. Korkunc zamanlar yasadim. Allaha sukur gunun birinde bicak gibi kesildi. Dusunun yibe seri halde yazdi yazdi yazdi sonra birden durdu, bir daha yazmadı. Belki ailesinden biri gordu, belki basina bir is geldi, hatta fetocuydu da tutuklandi mi acaba diye bile dusundum. Brnde yarattigi hasar ise, yillar gecti hala terapi aliyorum, hala korkuyorum, hala tanimadigim numara arayınca odum kopuyor. Allah herkesi korusun.

6 mart 2022 02:02

7. Allah korusun suslu ya. Adami twitterda tivit dizisi atarak ifsa etmelisin. mesaj ssleriyle, yasadigin hikayeyi anlatarak, kadin derneklerini vs unluleri etiketle, hashtag ac. Buradan da yaz, yayilmasini saglayalim.

6 mart 2022 02:54

8. İşte ben hep bir ilişkiye başlarken hep saplantılı ve deli olanın ben olduğum hissini vermeye çalışıyorum, erkekleri korkutuyorum.

6 mart 2022 18:10