sarımsak kokusu nasıl geçer. ?

kızlar akşama flörtümle buluşacağım ve bunu unutarak sarımsaklı yemek yedim. nasıl geçer :(

1. bilen yok mu yav ağlicam

3 eylül 2020 15:14

2. Pişmiş sarımsaksa kokusu olmaz onun süslü çok rahatsız oluyosan bol bol naneli sakız şeker filan çiğne. Çiğ miydi sarımsak ?

3 eylül 2020 15:15

3. çiğ sarımsak süslü :( 2 karanfil çiğnedim ama hala kokuyor gibi hissediyorum

3 eylül 2020 15:16

4. Ooo çiğ sarımsaksa üzer sksjskjdkd naneli şeylere yüklen. Bide sanki çikolatalı şeyler bastırır gibime geldi böyle yoğun çikolatalı gofretler filan ye Eti Karam gibi skjdkdjdjdj vivident ekstra bulabilirsen onu tavsiye ederim sakız olarak aşırı keskin nanesi şerit olanlardan değil kutuda olup yuvarlak olanlardan.

3 eylül 2020 15:21

5. Bence mentole abanmayin cig sarimsakla birlesince kusturuyor. Bi de o kokunun cogu agzinizdan degil mideden geliyor, elma yiyin bir de kakaolu sut falan icin azaltiyor.

3 eylül 2020 15:26

6. Süt içmek içten (sonuçta koku sadece ağızdan değil, mideden geliyor) kokuyu kesiyor diye duymuştum ve denemiştim, tabii insan kendisinde çok anlayamıyor kesti mi diye. Deneyebilirsiniz süslü.

3 eylül 2020 15:31

7. Limon için, bitter çikolata yiyin gitmeden hemen önce çantanızda bulunsun

3 eylül 2020 15:41

8. Cig sarimsak hic bir sekilde gecmez ben olsam iptal ederim gorusmemi midenden o koku her sekilde gelecek agzini halletsende.bravo sana bu sicakta sabah sabah aksam planin var sarimsak gömdün sana cok sinirliyim

3 eylül 2020 16:08

9. süslü çok az yedim ya makarnanın içindeydi yani böyle kurşun kalem ucu gibi 2-3 tane belki kokar mı yine de ay ağlicam

3 eylül 2020 16:20

10. eczanelerde satılan bir kapsül vardı freshies diye, o baya işe yarıyor çünkü koku sadece ağızdan gelmiyor. diğer türlü diş fırçlamakla geçmesi lazım kolayca

3 eylül 2020 16:46