scrubs için renk seçeneği, kumaş kalitesi, fiyat sorunsalları?

çapalı cerrahpaşalı süslülere sormak istiyorum özellikle. kızlar fatihte önerebileceğiniz diken yerler varsa öğrenebilir miyim? notus notus dediler 300 lira verdim kalite tırt, iade ettim bugün. e diğerlerinde renk seçeneği yok.

1. İnternet satışları ne kadar var bilmiyorum ama fobs diye aratarak bakabilirsin bizim hastanede hemşire bir arkadasımız yaptırıyor bu formaları ben kullanıyorum likralı geçen yıl aldığım formaların daha rengi bir gram oynamadı fiyatıda diğer markalara göre uygun. Sadece xxs bedeni medium gibi haberin olsun. Eğer internette bulamazsan yazabilirsin ben yardımcı olurum

22 kasım 2021 18:59

2. Ya süslüler birtanesiniz. A1cim ben istanbulda yaşamıyorum gidince hemen bakacağım bu haftadonu fiyatlar nasıl acaba bahsettiğiniz yerlerde. Ben çizgiden aşşşşırı memnunum fiyatı da çok çok uygundu geçen yıllarda. Ama renk seçeneği asla yok. Uçak bir takımım var arkadaşım verdi artık küçük diye. Nar çiçeği rengi hafif solmuş gibi ama hani solma derken anladınız di mi eskitme gibi o yüzden ona da mesafeliyim. Monotıpı ilk defa duydum hemmen bakıyorum.

A2 cim ona da bakayım. Çok sağ ol yardımcı olmaya çalışman çok ince <3 şu an acelem yok açıkçası ama çok zamlanacak gibiler. İki üç takım alsam seneye rahat ederim.

Ben de notus sydney deneyimimden bahsedeyim madem. Eflatun rengine aşık oldum gözümü kararttım kendime doğum günü hediyesi aldım. O kadar ince, dar kalıp saçma sapandı ki. Ben çizgide xxs giyiyorum bunda xs sözde 36 38 beden ama nasıl kastırdı. Ha model dar kalıpsa hastanede öyle bir üniformayı görsem gülünç bulurum. İade ettim, iade sorunları da oluyormuş bu firmanın şikayetvarda gördüm. İnş sorunsuz hallolur.

Owlet kalitesine göre aşırı pahalı geliyor bana asla almam. Lame diye bir site buldum onu beğendim biraz uygun da fiyatlar. Hepsi arasından bakınacağım işte :)

22 kasım 2021 19:12

3. Lameyi biliyorum likralı formalrını görmedim ama terricotonlar owletle aynı. Ben ok meydanında olduğum için hepsine yakınım denedim. Alsancak formalarıda çok güzel ama onların likrası çok salıyor kendini. Fobs al bir tane bence seversin biz topluca giyiyoruz :D

22 kasım 2021 19:17

4. Süslü şimdi baktım fobs a fiyat da iyi renkler de ama şöyle de bir sorun var, ben yarasa kol istemiyorum :( parça kol diye geçiyor benim istediklerim.

22 kasım 2021 19:21

5. Senin için üzüldüm :((

22 kasım 2021 19:24

6. aa tamam süslü evet bendeki terikotondu bakayım o seriye

bu arada attoğını görüyorum ve baya kötü buluyorum altını :((((888 nnotusun altı istersen büzebileceğin modeli çok daha şık ama kumaşı aşırı ince :(8 aradığım özellikleri biraraya hiç getiremeyeceğim sanırım

23 kasım 2021 01:41

7. Uçak medikal diyorum yalnız ben kocaelideyim. Orada var mı bilemedim suslucum.

23 kasım 2021 10:35

8. Ya a1 hoşmuş ama baya da eşofman gibi bu 😬 bizim hocalar notus sydney takıma bile bu üniforma değil giymeyin dedi...

23 kasım 2021 18:13