yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    scuba (dalgıç) kumaş nasıldır?

    almak istediğim scuba kumaş bir kıyafet var ama yıkandıktan sonra da formunu korur mu emin olamıyorum. daha önce bu kumaştan bir kıyafet kullanan var mı?

    1. neredeyse ütülemeye bile gerek kalmayan, kalıp gibi duran bir kumaş benim bildiğim kadarıyla :)

    18 eylül 2019 00:55

    2. Kesinlikle öyle anonim 1, kıyafetin fotoğrafında da kalıp gibi duruyor. Fakat benim merak ettiğim kullandıkça, yıkandıkça formu bozulur mu acaba? Çok teşekkür ederim cevabın için :)

    18 eylül 2019 01:35

    3. annemin bir pantolonu var bu kumaştan süslü sen sorunca düşündüm hatırladım, yeni de değil birçok kez yıkandı ama hala aynı şekilde duruyor. aynı değil de (link: https://www.trendyol.com/addax/kadin-siyah-ispanyol-paca-pantolon-pn1615---c11-adx-00009923-p-4827538?boutiqueId=319598&merchantId=563&gclid=Cj0KCQjwiILsBRCGARIsAHKQWLN5hnhhLwZ3lUdOMi9UP7VQG0X4TEbuMDykEzERShC3bavqtTSu3ccaAgtAEALw_wcB şuna) benziyor, örnek olsun diye verdim.

    18 eylül 2019 02:00


    4. attığın linkteki pantolon dalgıç kumaş gibi hakikaten. çok sağol süslü 🌸

    18 eylül 2019 02:35