sebepsiz yere soğuk davranan sevgili?
selam susluler.
biz erkek arkadaşımla kısa süreli bi tatile gittik. her sey iyi guzel diye düşünürken döndüğümüzde bana asiri soğuk davranmaya başladı. gunde 4-5 kez seni seviyorum diyen adam canım bile demeden konuşuyordu benimle. buluştuğumuzda elini sanki zorla tuttum, zorla sarildim gibi hissettim ve çok kötü oldum. 4 gun boyle geçti, cidden nasil soracagimi bilemedim. ben de soğuk davranmaya başladım umrunda olmadi. gecen gun dayanamayıp sordum artik. haklisin, seninle ilgili degil yorgunum sadece dedi. ve ne yaptıysam da bana açık olduğunu düşünmedim. ben ne kadar yorgun da olsam stresli de olsam seviyorsam seviyorumdur. ama yok benle ilgili beni sevmiyorsun sen diye ısrar edemedim, yok diyor adam. şimdi de tekrar iyi davranıyor o tartışmadan sonra ama ben çok kirginim, ben o kavgayı çıkarmasam bana böyle iyi davranmayacaktı, içinden geldiğinden degil ben kavga cikarttigim icin yapıyor yani. bunu düşünmeyi bırakamıyorum ama ne yapsam onu da bilmiyorum. insan sebepsiz yere sevgilisini bu kadar uzer mi, ağlatır mi yani.