seks partnerlerinizle aranızdaki yaş farkınız kaç, en genç ve en yaşlı kaç yaşında insanlarla birlikte oldunuz?

selam süslüler benden size bir cuma gecesi sorusu gelsin. en yaşlı kaç yaşında biriyle cinsellik yaşadınız ve yaşadığınız dönemde siz kaç yaşındaydınız?

1. 19 yaşındayken 33 yaşında bir adamla ilk birlikteliğimi yaşamıştım müthişti

17 kasım 2023 21:44

2. 18-43

seks cok iyiydi ama adam evliydi o zaman takılmasam da sonradan pişman oldum

17 kasım 2023 21:45

3. 21 yaşındayken 37 yaşında bir serefsizle ilişki yaşadım. İlk ve son iliskimdi. İlk iliskim olduğunu bilmesine rağmen 2 dk on sevisme yapıp direkt içime girmeye çalıştı, ortalık kan icinde kalmıştı igrencti

17 kasım 2023 21:45

4. ben söylemeye utanıyorum ya sanırım hiç söyleyemeyeceğim. a3 senin adına çok üzüldüm umarım şu anda çok daha iyisindir

17 kasım 2023 21:51

5. En genç yaşıtımdı işte çocukluk arkadaşım, en yaşlısı da benden 13 yaş büyüktü. Yirmi yaşındayken beraber oluyorduk. Çocukluk arkadaşım olanla keşfetmek daha eğlenceliydi, diğeri daha dominant eğilimlerde onun isteklerine odaklıydı seks

17 kasım 2023 21:52

6. 19-30 benimde ama süper bi adamdı.sigarayı bıraktım yoksa yakıcaktım simdi

17 kasım 2023 22:30

7. HEMEN HEMEN ISTISNASIZ HEP YAŞLI ERKEKLER OLMASI...MIDEM BULANDI GENÇ KIZ AVCISI ABAZA DAYILARDAN

17 kasım 2023 22:43

8. A8 en iyi deneyimleri onlarla yaşamışlar ama shshsh karşılıklı yani

17 kasım 2023 23:36

9. Ss anonimsin nasılsa yaz rahatla.

18 kasım 2023 00:28

10. en genç 18 kendi yaşıtımdı ve ilkimdi. aşığım sanmıştım ama sadece hoşlantı varmış kısa süre sonra soğudum. en yaşlı da ben 25 o 48 almanyada yüksek lisanstayken tanıştığım danimarkalı bir adamdı. sesi fiziği davranışları her şeyi beni kendine çekiyordu. soft dom diye tabir edebileğimiz biriydi dışarıdan sessiz sakin neşeli duruyordu. mayısta başlayıp ekime kadar devam etmişti ayda 1 2 buluşuyorduk. eşiyle açık ilişkide diyemeceğim ama birbirlerini tolere ediyorlarmış. o dönemde farklı flörtlerim de olmuştu ama aklım hep ondaydı

18 kasım 2023 00:49