seks performansı beklemediğiniz derecede olan birisiyle karşılaştınız mı?

bu kesin çok sert olur diyorum erken boşalıyor,bu vanilla sever diyorum aklımı başımdan alıyor,birisinin vücudu çok iyi oluyor kondisyonu harika olmalı diyorum sadece kendini düşünüyor,bunun pipisi küçüktür diyorum kolum kadar çıkıyor.biri ezik,pısırık görünüyor yatakta tam bir seks tanrısı çıkıyor.hiç tutturamıyorum.sizin de şoke olduğunuz tipler oldu mu?

1. Havada cybh kokusu var 😅

8 haziran 2022 23:17

2. Abla sende de maşallah 0 öngörü

8 haziran 2022 23:26

3. Ben uzun boylu, cok iri olmayan fit tipleri begenirim. Aynen bu tarife uyan cok guzel fizikli bir cocukla tanismistim. Benden de 5 yas kucuktu. Cok buyuk beklentilerim vardi hem genc hem tas gibi diye. Daha on sevisme sirasinda bosaldi. Ben soke oldum. Hadi dedim bunu yasanmamis sayalim ama sonrakilerde de sertlesmede sorunu olmasa da maksimum 3 dk icinde bosaldi. Dev bir hayalkirikligiydi. Buna nazaran bir tatilimde cidden tenha bir adada, issiz adaya dustum cok secenek yok diyerek normalde hic tipim olmayan esmer, ufak tefek celimsiz biriyle takildim. O da tam bir seks makinasi cikti yani hayatimda yasadigim en iyi sevismelerde ilk 3'tedir.

8 haziran 2022 23:43

4. Ss canımcım şu kolun kadar çıkanın başka ayırt edici karakteristik özelliği var mıydı sen şansa buldun biz bari radarı açık tutalım dfgfgs

9 haziran 2022 01:25

5. bi cocukla tanismistim, dedim ki bu pipisinin yerini bile bilmiyodur sonra biz bi yakinlastik allah yarabbi sjdmgkshd soru sahibinin deyimiyle kol kadar ve muthis bi kondisyon.

9 haziran 2022 08:45