seksten sonra görmezden gelen erkek?

merhaba. bu soruyu sormam lazim cunku benden daha tecrubeli olanlarinizin tavsiyelerine ihtiyacim var. yurtdisinda yasiyorum bir senedir, avrupadayim ve bu sure zarfinda bir cok erkekle beraber oldum. ne kadar yakisikli ya da cekici bulursam bulayim hicbirine karsi cinsel cekim disinda bir sey hissetmedim ta ki bir kisiyle tanisana dek. bu cocukla tinderda tanistik, ben 23 kendisi 28 yasinda  ve gayet iyi meslegi olan acayip kulturlu birisi. dis gorunusu, durusu, karakteri , her seyi benim tipim. ikinci bulusmada sevistik, daha sonra ucuncu bulusma oldu , ben onun yasadigi sehre sirf onun için gittim ve onda kaldım.hayatımda yaşadığım en en en iyi seksti, bunda hem ondan çok hoşlanmamamın, hem de çocuğun yatakta tanrı olmasının payı var. sıkıntı şurada başladı, seviştikten sonra bana sarılmadı , ya da herhangi bi tatlılık bile yapmadı, sanki ben eskortmuşum, ardından işimizi bitirince hayatımıza dönmüşüz gibi davrandı. bu beni o kadar bok gibi hissettirdi ki! hayatımda hiç böyle davranılmamıştım, ne avrupalı erkekler tarafindan ne de turkler tarafindan... sorun su ki, ben bu adamdan haddinden fazla hoslaniyorum. tabii ki surekli onu dusunmuyorum ama normal bir durumda bizi konusurken gormus olsaydiniz ne kadar iyi anlastigimizi gorurdunuz, hislerim tarafindan kör edilmis degilim. sekste de her sey mukemmelken bu adam neden bana boyle davraniyor olabilir? gecen hafta onun sehrine bir is icin gelecegimi, eger vakti olursa ona da zaman ayirabilecegimi yazdim, hic takmadi bile. sorun nerede anlamiyorum. iliski lafi gecmedi bile, iliski ben de istemiyorum sadece onunla vakit gecirmek beni cok iyi hissettiriyor. cevaplar icin tesekkur ederim.

1. ilişki yaşamalık kız değilsin demek ki onun gözünde.

22 ocak 2020 05:35

2. Iliski ben de istemiyorum zaten. Iliskinin konusu bile gecmedi. Sadece bu sacma davranislari egomu incitiyor. Bunun sebebini bilmek isterdim

22 ocak 2020 05:37

3. yabancilarda da bu olay varmis demek ki

22 ocak 2020 06:07

4. üfff her şeyi niye bu kadar abartıyorsunuz ya yaşa geç

22 ocak 2020 06:08

5. Anonim 5 , bu zamana kadar kimler geldi gecti elimden yasadim gectim, hoslaninca oyle kolay olmuyo iste

22 ocak 2020 06:16

6. ılişki mi istemiyorsun? nikâhı basacak gibisin ama hadi neyse öyle olsun. Seni beğenmedi ya da bir gecelik gözüyle baktı ve bağlanmani istemediği için uzak durdu, baskasina ilgi duyuyor vs. bazen neden değil sonuca odaklanmak gerek.

22 ocak 2020 06:32

7. Demek ki sizden sadece seks anlamında hoşlanmış bir ilişki istememiş. Bu kadar kişi ile takılıp hala bu soruyu nasıl sordunuz anlamadım... İyi seks=ilişki falan mı ben mi bilmiyorum?

22 ocak 2020 07:49

8. valla ilişki istemiyorum demişsin ama baya, adamın işi de iyi falan demişsin.. neredeyse ssk sı da varsa evlenelim diceksin hghjdjg

sadece seks yaptığın birinin işi, hatta kültürü seni ilgilendirmez. sen duygusal bir ilişki de arıyorsun bu adamda, önce burada bir anlaşalım.

22 ocak 2020 08:28

9. S*ken seviliyor gerçekten. Seni takmadığı için böyle hissediyorsun.

22 ocak 2020 08:34

10. allah askina hangi erkek tinderdan buldugu, onunla seks icin sehir degistiren bir kadina deger vermeyi birak, onu esiti olarak gorur?sen de iliski istemiyorum diye kendini kandirma. hoslanmissin iste. o hoslanmamis. onune bak, gec yani. avrupada yasiyorsan oranin 24-25 yasindan buyuk ve sevgilisi olmayan tiplerin sorunlu kisiler oldugunu da biliyorsundur. bilmiyorsan da ben sana diyeyim. ordan 24-25 yasindan buyuk cok duzgun biriyle tanismayi bekleme. bu dedigim sadece avrupa icin gecerli. turkiye ya da baska ulkeler icin gecerli degil.

22 ocak 2020 09:37