seksten zevk almak böyle bir şey mi?

ya da orgazma giden yol bu şekilde mi oluyor? 5 aydır evliyim. hiç orgazm olamadım. ilk defa geçen gün misyoner pozisyonunda, eşim ellerini karnıma koydu ve hafif eğildi. bir baskı hissettim ama aşırı zevk aldım. öyle sesler çıkarmışım ki eşim pat diye boşaldı. biraz daha devam etse boşalır miydim? orgazm olmadan önce böyle mi oluyor?

1. Nasip et Allahım...

9 ocak 2024 18:59

2. Mutlu sona yaklaşıyorum galiba..

9 ocak 2024 19:06

3. A3 yoruma devam etti belki değişik misin?

9 ocak 2024 19:07

4. Mal aq

9 ocak 2024 19:18

5. a1in amaç ne iki farklı hesaptan zıt şeyler yazmak skhfsh bu arada bir daha elini karnına koymasın kocan. kendi aletini sıkıştırıyor böyle yaparak ama sana zararı dokunabilir bunun.

9 ocak 2024 19:22

6. Ay ne demişti a1

9 ocak 2024 19:37

7. ss detaylı taktik acil istek değil ihtiyaç

9 ocak 2024 19:38

8. Ay evet bence de detaylı taktik

9 ocak 2024 19:40

9. İki elini karnıma koyup 45 derece bana doğru eğildi. Bu şekilde gitgel yapmaya basladi. Kan verir gibi yatıyordum. Böyle yapar yapmaz direkt zevk almaya başladım. Yani bu hareketinden dolayı olduğuna eminim bu yüzden. Sırta yastık koyma, üstte olma, kegel yapar gibi sıkıp bırakma her şeyi denedim. Hiçbiri faydalı olmamıştı. Şu an regl olduğum için deneyemiyorum. Biter bitmez yine aynı şekilde yap diyeceğim. Deneyen olursa buraya yazar mısınız ise yarayip yaramadığını.

Üstte bir suslu zararlı demiş. Aşırı bir şekilde bastırmadı. Eğilmek için destek aldı gibi. Yine de zararlı olur mu?

9 ocak 2024 19:49

10. açıya kadar vermişsin hahahabdhdhdhd denicem süslü takipteyim soruyu güncellicem

9 ocak 2024 19:56