seksten zevk almamak normal mi?

tabi ki değil biliyorum bu kadar kişi ölüp gittiğine göre ama ben daha yeniyim hiçbir şey anlamıyorum süslüler zaten kuruyor bir süre sonra ve sadece sürtünme acısı hissediyorum okunacak bir kitap takip edilecek bir yazar vs öneriniz var mı normali nasıl bu işin öğrenmek istiyorum sanki herkesin muhteşem seks hayatı var ve ben tekim bunu çözemeyen gibi geliyor

1. öyle hemen kuruyorsa karşı tarafa yeteri kadar cinsel çekim hissetmiyor olabilirsiniz veya sizi uyaramıyor olabilir

22 mayıs 2024 00:16

2. Yok süslü o konuda bir sorun yok sadece mesela git gel yapma anı bana zevk vermiyor odaklanamıyor muyum bilmiyorum ben kendim bir şeyler yapınca daha çok zevk alıyorum mesela üstteyken o da beş on arası saniye falan sürüyor bitiyor yani orgazm nasıl bi şey o an ne kadar sürüyor ne beklemeliyim biraz bunun acemiliğini yaşıyorum. Umarım linç edilmem sorumdan dolayı ama gerçekten sorabilecek kimsem yok

22 mayıs 2024 00:22

3. Ben ilk zamanlarda zevkten çok baskı hissediyordum. Zevk almaya zamanla başladım süslü yani hiç zevk almıyor değildim ama çok çok azdı. Bir süre sonra çok daha fazla zevk almaya başladım. Benimki partnerle ilgili değildi mesela çünkü aynı kişiyle uzun süre beraberliğimiz devam etti ve zamanla zevk aldım

22 mayıs 2024 00:37

4. a4 ne kadar sürede zevk almaya başladın? ben de yeniyim hep baskı hissediyorum. girdiği andan itibaren idrar torbam doluymuş gibi hissediyorum hep çok rahatsız edici bir his.

22 mayıs 2024 01:13

5. Youtube ve instagram önerilerim: dr ayse duman, dr cem kece, dr berk karataş. Şimdilik aklıma gelenler

22 mayıs 2024 01:26

6. ben de böyleyim anonim5 o rahatsızlık hissinden dolayı devam edesim de gelmiyor

22 mayıs 2024 09:06

7. Kayganlaştırıcı kullanmayı deneyebilirsiniz süslü kuruluk durumu için.

22 mayıs 2024 11:48

8. Benim de söylediğiniz şekildeydi, hatta seksin ortasında tuvalete gidiyordum bazen. Yavaş yavaş o idrar torbam doluymuş hissi gitti ama sanırım 2 3 ay sürdü. Aldığım zevk de yavaş yavaş arttı. 2 seneden fazla oldu hâlâ kendimi keşfediyorum açıkçası zaten. Yani pat diye bir gün kalkacaksınız ve harika bir şekilde zevk alıyor olacaksınız değil, zamanla öğrendim ben zevk almayı.

22 mayıs 2024 16:38