selam kızlar massimo dutti bedenleri nasıl beden tablosuna baktığımda bi garip hani ?

36 beden m / 38 beden l/ 40 beden xl diye gidiyor. normali s small m medium diye gidiyorken. çok anlayamadım hangisi? avrupa beden listesine bakıyorum tabi ki ama kafam karıştı. bedenleri hakkında fikri olan ?

1. Pardon tam tersi imiş. 36 xs  38 s gibi gidiyor

30 temmuz 2020 23:07

2. Süslü ben tam bedenimi giyiyorum p&b, bershka,stradi,zara hepsinse altım 38 massimo da 38. Üstümü göğüslerim büyük diye büyün beden tercih ediyorum net bir beden söylemeyeceğim o yüzden

30 temmuz 2020 23:08

3. Süslüm yanlış anladın. Harflendirme bi garip yani ben de normalde 38 giyiyorum üst beden yani M beden demek ya o hani burda üst beden kısmında 38 e L diyor anlatabildim mi? bi ceket beğendim M si var alacaktım yanında 40 yazıyor büyük yani kafam karıştı ondan

30 temmuz 2020 23:10

4. Süslü tamam işte ben normalde başka markalardan ne giyiyorsam massimodan da o bedeni alıyorum ve oluyor

30 temmuz 2020 23:11

5. (link: resimag.com/p1/00e693ef713.png Burda )

30 temmuz 2020 23:12

6. (link: https://www.massimodutti.com/tr/tr/dökümlü-cupro-kısa-ceket-c0p8877540.html?colorId=806 Öylesine bir ceket) tabloya göre 42 l diyor ama ben zaten her markada l giyiyorum kotonda 40 alıyorum l alıyorum aynı oluyor bu cekette de l var onu seçiyorum işte 40 olsa 40 seçerdim. Kotonda m giysem burda da m seçerdim

30 temmuz 2020 23:16

7. Anladım aynı diyorsun liste saçma işte 40 a xl deyince bi durdum yani. tamamdır sağol süslü :)

30 temmuz 2020 23:28

8. Zara'da tshirtleri s alıyorum massimo'da s büyük geldi xs aldım. Üst giysileri büyük alt giysileri ise biraz daha küçük kalıp gibi geldi bana.

31 temmuz 2020 00:04