selam, toparlayıcı külot mu paçalı boxer gibi bir şey mi günlük kullanım için sizce korse gibi sıkı istemiyorum ikisini de yazın kullanacğm?

1. Süslü tamamen giydiğin şeylere bağlı, bir de bedenine

ben 34-36'yım tayt gibi dar şeyler giyeceksem cropla veyahut alt göbeğimde regl yüzünden falan şişkinlik varsa Hm'in tangalı ya da brezillian toparlayıcı külotları bana yetiyor yazın

eğer elbise giyeceksem yine arkası ipli yamuna korse giyiyorum belim ince dursun diye popoyu da sıkmıyor o ipliler, baya iyi oluyor

20 haziran 2020 11:23

2. Anladım süslü elbise/etek giyeceğim biraz toparlasın istiyorum benim fazlam da var senin yokmuş :d ipli derken ama anlamadım onu ?

20 haziran 2020 13:14

3. Canım şey thong şeklinde olanlardan, ay daha iyi fazlalığın olmazı güzel bir korse giydin mi çay bardağı gibi olursun daha ne

canım bak ben elbiseyle (link: https://www.yamunakorse.com/yamuna-high-waist-string-corset-beige bunu) ve etek-tayt-cropla da bunun yarım olanı var şimdi bulamadım H&mde site çökmüş sanırım onu kullanıyorum

ipliden kastım şey işte arkası tanga gibi olduğundan poponu kesmiyor, bir şey yokmuş gibi oluyor sanki doğal kıvrımlıymışsın gibi

20 haziran 2020 18:08