selamlar süslüler, sevgilinizle ayrılıp sonra barışıp ilişkinize güzel bi şekilde devam edebildiniz mi? hatta evlenenleriniz oldu mu? ?

duygu ve düşüncelerinizi kısa kısa yazabilirseniz çok mutlu olurum.

1. Evlenmedim ama nişanlıyım şu an. Bizim ayrılığımız uzun sürmemişti. Kız isteme merasimi öncesi birkaç gün önce sevgilim ortada hiçbir şey yokken bir anda ayrıldı. Kendi annesi dahil herkes işler ciddilesince korktu o yine sana dönecek dedi. Söyledikleri gibi de oldu kız istemeden bir gün önce geri döndü. Ama hala aklıma bu olay geldikçe çok kırılırım yani hayatım boyunca da unutacağımı sanmıyorum. Kin tutmuyorum sinirli değilim yaşandı bitti ama o kız isteme yemeğini ne zaman düşünsem aklıma korkup benden ayrıldığı gelecek hep bir buruklukla hatırlayacağım o günü

26 mart 2022 21:15

2. Bizim de tıpkı a1 gibi bir olay yaşanmıştı. Farklı şehirlerdeydik. O evlenmek istiyordu, ben istemiyordum. Beklentilerimiz farklı olduğu için ayrıldık haliyle. Tam 1 yıl sonunda tekrar barıştık. Şimdi 4 yıldır evliyiz

26 mart 2022 21:24

3. 3 yıl ayrı kalıp sonra evlendik

26 mart 2022 21:27

4. a4 biraz detay verir misin sakıncası yoksa nasıl oldu

26 mart 2022 21:42

5. 3 senelik iliskimiz bitti 5 ay ayri kaldık. yastan oturu belki bilmiyorum ikimiz de asiri degistik karakter olarak ve baristik.

26 mart 2022 21:42

6. neden ayrılındı ve bu süre nasıl geçti bu çok önemli bence. bir arkadaşım mesela çok basit bir sebepten ayrılmıştı, çocukla yıldönümü yemeğine çıkıyorlar. çocuk çiçek alıyor, yemek yiyorlar vs. kız eve gidince annesi ve arkadaşları "ucuz restorana götürmüş, dandik çiçek almış" gibi şeyler söyleyince kız çok bozulmuştu kavga etmişlerdi. çocuk da " sen restoranı da çiçeği de beğenmiştin beraberken, başkalarından çok etkileniyorsun böyle olmaz" deyince ayrılmışlardı. yaklaşık 3 yıl falan neredeyse hiç konuşmadılar, ayrı kaldılar. ama bu ayrı kaldıkları süre içinde ikisi de başka kimseyle beraber olmadı, sonra barıştılar. evlendiler, hatta yeni bebekleri oldu lkgkdlkşm

ama bir başkası iyice ayrıl-barış toksik ilişkiye çevirdi. bi cacık olmaz yani öyle ilişkiden

26 mart 2022 21:47

7. a2nin bahsettiği gibi bi tanıdığım var benim de. bunlar sevgiliydi adam aldattı, kadın affetti apar topar evlendiler. adam şimdilerde yine aldatıyomus heralde kadın arkadaşlarının ağzını arıyodu :d

26 mart 2022 23:29

8. 1.5 yıllık ilişkimizde sudan sebeplerle kavga edip durmaya başlamıştık zart zurt boş şeylere kavga ettikçe ben yoruldum. yeter demekki karakterlerimiz uymuyo sevgi de her seyi çözmüyo diyip terk ettim. ilk 2 ay sürekli naslsın falan yazıyordu nazikçe cevap verip uzak durdum. en son bi gün dedim ki bana sürekli nasılsın diyip gidemezsin biz ayrıldık bisey diyeceğin varsa söyle ama dümdüz nasılsın iyi misin iyiyim sen nasılsın muhabbeti yapamayız dedim. asabımı bozuyorsun yazma bana bi daha olmadığını gördük denemeyelim artık beni o kadar yordun ki istemiyorum bisey dedim kesip attım. tam 9 ay sürdü ayrılığımız konuşmamın üstüne kesildi tabi mesajlar falan. neyse sonra ailesiyle üst üste karşılaştık, en son iş için fuarda yine bi tanıdığıyla karşılaştık vs. ben çevreden çok şey duyunca konuşmamız gerektiğini düşündüm şansına da doğum günü gelmişti yazdım kutladım. sinyali alınca bir hafta sonra kendisi yazdı biz de görüştük böylece barıştık. benim şikayet ettiğim kendisinin hatası ya da hata demeyeyim de böyle farklı açılardan bakıp beni anlamadığı noktalar için psikoloğa gitmiş ve 7-8 ay faln terapi almıs. bu terapiler sonucu ilk görüştüğümüzde beni eve bırakırken kenara çekip tüm her seyi anlattı bana. beni gerçekten anlamış, yerime kendini koymuş ve hak verebilmiş biri olarak anlattı her seyi. sevgide eksik olmadığı için iki tarafta mutlu şekilde döndüm eve ama hemen affetmedim. bir iki ay böyle görüştük sonra sevgililiğe evrilip toplam 6 ay içinde evlenme teklifi aldım. yakında da nişanımız var.

26 mart 2022 23:42

9. Canım süslüler, hepinize çok teşekkür ederim, biz de sevgilimle evlilik yolunda ilerlerken, eften püften sebeplerle kavga etmeye başladık ve birbirimize çok aşık olmamıza rağmen 4 gün önce ayrıldık, uzak mesafe ilişkisi, kariyer belirsizlikleri var, onun çabuk pes etmesi var derken, bugün daha yeni yeni kendime geliyorum.. sevgilim çok kararlı bi insan, söylediğinden asla dönmez.. size de sordum hikayeleriniz umut olur belki dedim. Olmasa da hakkımızda hayırlısı artık.. bazen ne çare :)

27 mart 2022 01:43