selin ciğerci bebeğiyle foto paylaşmış, oradan aklıma geldi, taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi nasıl olabiliyor trans bireyler?

yanlış anlaşılmak istemem gerçekten bilmediğim ve öğrenmek istediğim için soruyorum. kişiyi eleştirme amacı gütmüyorum. selin ciğerci biyolojik olarak kadın değil yumurtaları olamaz, artık erkek de olmadığına göre sperm de üretemez. bu durumda bebeğin biyolojik olarak selinle ilgisi yok sanırım. bir diğer merak ettiğim şeyse neden mesela direkt olarak evlatlık almayı seçmiyorlar acaba? sonuçta yine biyolojik bağ yoksa her ikisinde de çocuk sahibi olunuyor netice itibariyle.  bilgisi olan süslüler mağaramdaki karanlığı aydınlatırsa çok sevinirim.

1. Sperm dondurmış olabilir? Ki taşıyıcı anne yoluna gittiyse, büyük ihtimalle böyle.

Evlat edinmeyi seçen de oldukça fazla.

21 eylül 2023 22:56

2. Aaa evet doğru geleceği düşünerek yapmış olabilir ve böylece biyolojik çocuğu olmuş olabilir, hiç aklıma gelmemişti sorarken. Çok teşekkür ederim süslü cevabın için.

21 eylül 2023 23:48

3. iyi de biyolojik baba gökhan çıra değil mi?

22 eylül 2023 00:06

4. Annesi aslında babası mı yani?

22 eylül 2023 00:50

5. bebek tasiyici anne yoluyla dunyaya geldiyse tasiyici annenin dnasini tasimiyor ama sperm x sperm dolleyemeyeceklerine gore isin icine muhakkak bir 3.kisi dnasi girmistir rizalari dogrultusunda.

22 eylül 2023 01:06

6. Peki yumurtasi kullanılan dişi (taşıyıcı annenin ki de kullanılmış olabilir) bebek üzerindeki haklarından nasıl vazgeçti acaba?

22 eylül 2023 06:01

7. Taşıyocı anne insanlık suçu falan değil. Büyük cümleler kurmadan önce bu dediğim ne anlama geliyor diye biraz araştırın, dan dun konuşmayın.

22 eylül 2023 09:43

8. taşıyıcı anneliği baya meslek olarak yapan insanlar var a8. Bebeği vereceğini biliyor sonuçta bu işe başlarken ve taşıyıcı anneler öyle bu işi 1 kereliğine de yapmıyor yani, baya düzenli yapanlar var. Hatta ve hatta sonrası için de farklı iş kolları açıyor ki buraya pek girmek istemiyorum ama redditten öğrenebilirsiniz yapanlardan. Evinize temizlik için parayla hizmet almaktan ne farkı var? Girdisi, çıktısı karşı tarafa söylendikten sonra. Hani hiç bilmeyen, etmeyen bir insanı kandırıp ve hakkını da vermeyip, sonra da bebeği zorla alsanız daha bir hak verirdim size ama..

Ben o kişiler (taşıyıcı annelik yapanlar) yerine karar vermiyorum ama her hizmeti parayla satın almayı kendim etik olarak da doğru bulmuyorum (buna temizlik dahil) ama direkt sömürü de demem. Neden öyle dediniz biraz anlatır mısınız? bilmiyorsak da öğrenelim bu işin felsefesi nedir.

22 eylül 2023 12:13

9. Selinin hiçbir bağı yok çocukla ve o bakıyorsa keşke bu suç sayılsa. Babası Gökhan çünkü biyolojik bağı onla var. Çocuğu sevip, görebilir ama Baginin olmadığı biri çok iyi biri de olsa bakmamamali.

22 eylül 2023 12:43

10. Bir kere doğum yaptım, bir evladım var. Taşıyıcı annelik insanlık suçu değil diyen apır sapır konuşuyor. Hayatı tersten görmeye başlıyorsun o hormonlar, doğum (normal ya da sezaryen hiç fark etmez) vücudun toparlama süreci vesaire... fuhuş yanında çok kolay kalır. Saçma sapan konuşmayın o yüzden "isteyerek yapıyorlar yeeaaa, karşılığında para alıyorlar yeeaaa" diyerek. Zaten burada taşıyıcı anne yoluyla bebeği olan bir kadın vardı, kesin o yazıyor bunları. Vicdanınızı böyle rahatlatamazsınız!! Gayet de para yoluyla çaresiz insanları sömürüdür bu! Nedense zengin avrupalılar değil fakir doğu avrupalı, asyalı ve afrikalılar ya da güney amerikalı kadınlar başkalarının sperm ve yumurtalarına taşıyıcı anne olurlar!

22 eylül 2023 13:23