selin yağcıoğlu ve berk atan neden ayrıldı acaba süslüler?

1. süslü bence berk atanla ilgili sürekli şu kızla gördüm yok bu partideydi haberleri canına tak etti. bi de yaz bitti bence tam yaz aşkıydı bitti.

4 eylül 2021 09:49

2. Aa nişan yapmışlardı çok şaşırdım

4 eylül 2021 10:49

3. Berk şiddete meyilli bir çocuk normal değil selinin kızı için üzülmüştüm iyi ki ayrılmışlar

4 eylül 2021 11:08

4. Ya o çocuğa güvenmiyorum ben , binlerce kişiyi tanıyor o kadar insan varken Selin ile beraber olması bilmiyorum..

Çok samimi gelmiyordu bana.

4 eylül 2021 11:30

5. Ya o cocuga popu da herkese yakistirdigi gy imasinda bulunmuştu ne kadar dogru bilmem ama...

4 eylül 2021 14:23

6. Eski sevgilisine fiziksel şiddet uyguladığını biliyorum. Bir de aşırı sinirli öfke kontrolü olmayan bir adam tuhaf tip. Belki bunları fark edip selin ayrılmış olabilir. Kıskançlıktan dolayı falan. Bence iyi olmuş özetle

4 eylül 2021 14:36

7. Selin zaten çok aşık aşık gibi bakmıyodu çocuk konuşurken etrafı falan izliyordu takipçisi arttı işte zaten bu kadar sürede nisanlanmak bence saçma hemde yeni bosanmisken

4 eylül 2021 19:54

8. Ya ilişkileri reel bir ilişki değildi bence. Bir kere adam burak altındağın kankası ve burak gay. İkincisi bir kaç aylık ilişkiye ergen gibi yüzük takmak ne kadar mantıklı? Bir de dev bir tektaş yani, o yüzüğü alacak birinin ciddi bir evlilik yoluna girmesi lazım. Bu adam selinin çocuklu olduğunu biliyor, evlenseler çocuğuna da babalık yapacak bi şekilde. Bir kere bile berki selinin çocuğuyla yan yana görmedik. Sanki arada çocuk yok gibi takılıyorlardı, selin kızını günlerce bırakıp regnuma gitti bu adamla sanki tatilden yeni dönmemiş gibi. Aile kurmak isteyen biri 2 yaşında cocuğu yanına almaz mı?  Neresinden tutsan elinde kalacak bir ilişki. Anlaşmalı bir pr ilişkisiydi muhtemelen.

5 eylül 2021 01:00

9. Anonim 8 ben yazmak istedim ama cümleleri yanlış yazarım diye yazmadım , sen düzgün şekilde yazmışsın.

Kesinlikle katılıyorum yeri geldiğinde babalık yapabilecekleri bir sorumluluk içinde görmüyordum

5 eylül 2021 11:12