sena bostancı bebeğini kaybetmiş?

allah rahmet eylesin ama çok abartmadı mı sizce de. en son eşini atıp bu adamı da üzemezsiniz susun tamam mı!!!!!! temalı bir story atmış. siz ne düşünüyorsunuz

1. Kadını hiç sevmiyorum konuşmasına falan bile dayanamıyorum ama çok istediği belli olan bir bebeği kaybetmiş :( şuan ne yaparsa yapsın büyük bi üzüntünün içindedir ya. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sen de çok kınama süslü, başımıza neler geleceğini ve nasıl tepkiler verebileceğimizi bilemeyiz.

29 temmuz 12:03

2. Ya kadını seversin sevmezsin de bebeğini kaybetmiş sonuçta napsın iki güne unutup devam mı etsin? Herkesin yas tutma süreci farklıdır. Belli ki çok bekliyordu çok istiyordu. Ben de düşük tehlikesi yaşamış birisi olarak ne hissettiğini anlıyorum. Başınıza gelmeyecek gibi konuşuyorsunuz bazı şeyleri

29 temmuz 12:08

3. kim olduğunu bilmiyorum ama bence aşırı abartıyor. zaten hamileliğin başındaymış, gelişememiş bebek. yani öyle ilerlemiş bir hamilelik, doğmuş da yaşamamış gibi bi durum yok. yani "bebeğini kaybettii" diye bir durum yok aslında. pek çok gebelikte olan şey olmuş, ilk 3 ay içinde sağlıklı olmayan embriyo gelişmemiş.

içerik çıkaracağım diye erken davranmış herkese duyurmuş, videolar çekmiş, kendisi moda girmiş ama zaten normalde doktorlar da söyler ilk 3 ay yakın çevrenize bile söylemeyin çünkü her şey olabilir diye.

29 temmuz 12:33

4. Ben de tanımıyorum. Şimdi baktım. Tün hayatını instagramda yaşıyorsa normal bence.

29 temmuz 12:48

5. influencerların etkişelim için her şeyi yapabileceği gerçeğini çok göz ardı ediyorsunuz bence bu tarz şeylere yorum yaparken.

29 temmuz 12:51

6. Cok anlamsız asiri anlamsız, hamile olduğunu öğrenir öğrenmez herkesle paylaşmış 10larca kişiye anlatmış yazık sırf etkileşim için yapılmamalı. Ben anlamıyorum bu insanlari ya gercekten abi bi dur kalbi atsın büyüsün yaşa sevincini suan zaten düşük oranları arşı alaya çıkmış durumda hiç mi tedirgin olmadın.

29 temmuz 14:24

7. Şu kadını niye takip ediyorsunuz ya hayatımda gördüğüm en yapay insan. Ne öğrenebilirsiniz mesela bundan altı üstü fırında balık yemeği falan yapıyor. Kocam da kocam takılan herhangi biri işte

29 temmuz 14:58