senin için ne yapayım, bir şey iste diyen erkek?

benden bir şey iste. ben senin arkadaşın değilim. diğerlerinden bir farkım olsun senin için birşey yapayım diyen erkek ne demek istiyor. flortleştigim birisi bugun telefonu kapatırken benden ne istersin dedi. ben de bir şey istemiyorum ne isteyeyim dedim. sonra boyle söyledi bana. telefonda kısa kesip kapatmam gereken bir andı. sonradan şimdi düşünüyorum. ne demek istedi ki? ben ondan ne istemeyelim. ayrıca konuşma içinde sen herkes değilsin seninle çok özel şeyler paylaştım vs dedi. özel hayatiyla ilgili benle dertlesir kendisi bu şekilde arkadaşlığımız ilerledi aslında.

1. Oral seks?

24 şubat 2023 21:14

2. Yani sen bana yardımcı oldun yanımda oldun ben de bu borcumu ödemek istiyorum demek istemiş bence. Benim de böyle arkadas-flört arası bir şey vardı baya derdini dinliyordum bana beğendiğin bir şeyi söylesene ya da at wpdan alıyım sana demişti. Yani manevi borcunu yardımını ödemek istiyorlar diye anladım ben.

24 şubat 2023 21:25

3. Yani bana baya tuhaf geldi. Diğerlerinden farkım olsun falan. İlla bir sey yapmak istiyorsa en basitinden gidip ni cicek alsin yani. Niye böyle tuhaf laflar ediyor

25 şubat 2023 08:26

4. Kesin nargileci bu nerede görsem tanırım.

25 şubat 2023 09:02

5. Bunlar hep ucuz sugar baby hayali

25 şubat 2023 11:02

6. Susluler ben hediye anlamında bişey olduğunu düşünmedim. Yani ama ne demek istediğini anlamadım. Sen benim için herkes gibi değilsin dedi. Ben de ona ben de sana herkese davrandığım gibi davranmıyorum, böyle düşünürsen üzülürüm dedim. Sonra telefonu kapatmak gerektiği için detay soramadım. Sonra konuşuruz dedim. Nargileci bir tip değil. Ben bir erkekten hediye dışında ne isteyebilirim ki? Acaba görüşelim hafta sonu dememi filan mı bekledi? Öyle bişey demek gelmedi aklıma. Hafta sonu ben genelde musaitim o çalışıyor.

25 şubat 2023 11:04

7. Anonim 6 anlamadım. Anonim 1 neden böyle bişey işteyim daha flört :)

25 şubat 2023 11:05

8. Demek istediğim şuydu. Ufak tefek hediyeler için bazı erkekleri hayatında tutan çok fazla genç kadın var. Düşer misin diye yoklamaya çalışıyor. Nitekim diğer süslüler de benzer görüşteler.

25 şubat 2023 11:07

9. Anonim 6 benim ona değer verdiğimi hissetmiyorsa gerçekten üzülürüm. Bence ben ona onun bana verdiğinden fazla değer veriyorum. Beni deniyor olabilir. Bana bazen saçma sapan şakalar yapıyor. Geçen gün ona söyledim. Bak bu söylediklerini başka birisine söylesen kime söylesen yanlış anlar filan vs. dedim.

25 şubat 2023 11:12

10. Ben kendimi sürekli ona açıklarken buluyorum. Geçen gün bence hayat görüşlerimiz farklı dedim. Ona göre değilmiş.

En basiti ben sanssiz biriyim filan dedim bir gün laf arasında o bana israrla diyor ki o nasip. Nasibinde yoksa olmamıştır falan filan. Aksi soyledigim şeylerde hep kendi fikrinde ısrarcı. Beni yoruyor sanki. Manipüle mi ediliyorum öyle ise gerçekten iş ileri gitmeden bırakayım

25 şubat 2023 11:15