seninle evlenmek istemiyorum diyen 1.5 yıllık sevgili? lütfen ablalık yapın bana?benim onu sevdiğim kadar beni sevemeyeceğini düşünüyormuş??

kızlar az önce ayrıldım. ben 23 o 25 yaşında. asla evlilik meraklısı değilim hatta evlilikten korkarım yani çok ciddi güven birçok etken birleşmeli diye düşünürüm kimseye de evlenelim baskısı yapmadım hayatım boyunca. ilişkimiz 1.5 yıllıktı, kendi peşimden aylarca koştu ben hiçbir şey hissetmezken tüm çevrem ya sen o çocuğa niye bakasın derken -cidden tipsizdir ama gözüm görmüyo aşktan- bir şans verdim ne istediğini biliyor gibiydi niyeti flörtleşip takılıp geçmek değildi baştan açıkça söylemişti dedim ki bir de böylesini tanımaya çalışayım. ve yavaş yavaş o kadar sevdim ki onu, zaten birini zor da olsa sevince aşırı bağlanıp her şeyimi feda ederim karakter olarak aptalım çünkü. geçen aya kadar her şey süperdi, aşırı arkadaş gibiydik ve ilk sevgilim o ilk seks yaptığım kişi ilk öpüştüğüm kişi bile o tüm bunları biliyordu  en baştan ve ilişki içinde aylar ilerledikçe ciddi vaat vermekten korktuğunu fark ettim ama çok üstünde durmadım. geçen ay mesaj sesi çok gelince o yokken telefonuna ilk kez baktım ve bir kızla ona göre arkadaşça bana göre hiç de öyle olmayan mesajlar gördüm ayrıldım ama salak olduğum+çok sevdiğim için barıştım bir ay ayrı kaldıktan sonra çok ağladım çok nefret ettim çok özledim neyse kendisi beni kızla falan konuşturdu ben sensiz yapamam dedi sürünüyorum dedi tamam dedim bir şans daha vereyim dedim ama zaten içimde tam çözmemiştim bile olayları sadece onu seviyorum yani ve aptal gibi diyodum ki kendime: şimdi ona şans verdim bana normaldekimden çokdaha fazla ilgi sevgi gösterirse ilişki normale döner yoksa ayrilirim🤣. neyse bugun annem barıştığımızı öğrendi sinirlendi o çocuğa neden şans veriyorsun diye (olayları anlatmıştım) ben de kaç yaşına geldim millet evleniyo sen sevgilime niye karışıyosun dedim sonra ona da anlattım dedim ki dalgasına: annem yine öğrendi artık evlenmemizi şart koşuyo heralde. ama kızlar bu işte anında gerildi seninle bi yüzyüze konuşalım falan ddi. aradım neymiş beni çok seviyormuş benle çok mutluymuş ama birbirimiz için doğru kişiler olmadığımızı düşünüyormuş hayat tarzlarımız farklıymış sevgili olarak süpermişiz ama aile kurmak başkaymış o zaten yüksek lisans yurtdışı vs derken çok hedefleri varmış ben onu darlamıyormuşum farkındaymış ama yine de bana evlilik konusunda ümit vermek istemiyoruş. ??????????? dedim ki sen evlenmeye mi karşısın benle evlenmeye mi ikisine de dedi ay deliricem kızlar bana daha fazla ümit vermeden bunu netleştirmek istemiş ona göre devam edelim diyo🤣🤣🤣 abi 1.5 sene oldu o son olaya kadar zaten süper giden bi ilişki vardı ben enayi gibi sana kendimi deli gibi zorlayıp affetmek için bi şans daha vermişim bu ne cüret dedim sen kendin ben sensiz yapamıyorum demedin mi dedim??? evet ama fark etmiş ki hem telefonuna gizlice bakmam(kızdan mesaj görmedim sanki) hem benim ona hem onun bana güveni yıkılmış ve bunu aşsak bile benim onu sevdiğim kadar beni sevemeyeceğini düşünüyormuş. gerçekten berbat haldeyim saydım sövdüm ayrıldım engelledim her yerden ama canım çok acıyor kızlar şuan şoktayım hala bu durumdakiler bunu nasıl atlattınız allah aşkına yazın ne düşüneceğimi bilmiyorum onun için bir damla bile ağlamamam lazım biliyorum ama nasıl nasıl nasıl o benle olduğuna şükretmesi gerekirken buna dönüşmüş olabilir inanamıyorum?? bana diyo ki annene de söyle hani bitirdik de ciddi bişey olmasın babana falan demesin?????? tamam sakin ol ailecek sanki nikah dairesine sürükleyeceğiz seni manyağa bak ay çok sinirliyim

1. Memlekette düzgün erkek yok şuna bak :( bu biraz fazla boşta kalınca sana döner yalvarır eminim. Sakın dönme sakınnn. Şimdi duygularını içinde tutma ağla gitsin. Unutursun zamanla

24 mart 2021 18:49

2. A3 e katılıyorum. Zamanla unutursun yaşın daha çok genç. Böyle şerefsizler çok fazla. Laflara bak ya paşama bak. Sakın geri dönme buna sakın arkana bile bakma.

24 mart 2021 18:51

3. ya özür dilerim ama şu emojiyi şu sözlükte bir tek troll birisi kullanıyor. ayrıca bazı kelimelerin birleşik yazılması, hiç nokta kullanılmaması falan, troll kokusu aldım. emojiyi kullandığınız yer çok absürt, artı bu troll sorular genelde şöyle değilim ama böyle değilim ama denilerek açılıyor.

24 mart 2021 18:55

4. a5 öncelikle troll falan değilim sürekli bir sürü emoji kullanırım sinirden gülme emojisi o mesela? Her soru açmadan önce zaten duygusal olarak perperişan haldeyken bi de aman şunu yapmayayım troll sanmasınlar mı diyeyim zaten bitiğim bu kadar uzun yazan troll mu olur?

diger süslüler hepiniz haklısınız hayatımın merkezine koymamam lazım böyle bi andavalı ya da başkasını ama işte yine de şoktayım insanların erkeklerin hepsi mi aynı ya. İlla birini affedip şans verince böyle götü kalkmak zorunda mı böyle kendini nimetten saymak zorunda mı inanılır gibi değil bir daha güvenmem kimseye en azından dengem bozulmaz şimdi hem acı çekiyorum hem kendime çok sinirliyim hem de değersiz hissediyorum yani iğrenç ğislikler. Bana ümit vermek istemiyomuş sanki 1 aydır konuşuyoruz delircem

24 mart 2021 19:14

5. Analar hep haklıdır. Gidip bir boynuna sarılın bence annenizin.

25 mart 2021 03:08

6. Seninki aşk değil egona yediremiyosun.ve karşindaki insan çok karaktersiz.

25 mart 2021 17:30