sevdiğin adam için temelli şehir değiştirmek?

sevdiğiniz için ailenizi bırakıp sevdiğinizin yaşadığı daha küçük bir şehre gider miydiniz??

1. a3, benim mesleğim için şehir farketmiyor. beni düşündüren tek şey yalnız kalmak ve uzak düşmek. ailemle dip dibe olmak gibi bi isteğim yok ama istediğim an ulaşabilmek isterim maalesef gitme ihtimalimin olduğu yer 1200 km :(

19 ekim 2020 18:09

2. ben gidemem suslu.ben istanbuldayim 10 senedir yasim 22.butun cevremi,yasadigim alani,arkadaslarimi,ailemi falan birakip kalkip 1200 kmye gidemem.asil sebep istanbuldan cikip kucuk bi yerde yasamam mumkun degil cunku mutsuz olurum onu da mutsuz ederim.

19 ekim 2020 18:12

3. suslu bide sehirler nereler sadece merak ettim

19 ekim 2020 18:12

4. istanbul---> erzurum

19 ekim 2020 18:14

5. Istanbuldan erzurum da biraz sov bence. Gittigim yerde el ustunde tutulmam, hic sıkıntı yasamamam, istedigim zaman atlayip gelecek maddi imkanim olmasi falan gerekir boyle bi fedakarlik icin. kit kanaat bi hayat icin gidilmez bence

19 ekim 2020 18:24

6. evlilik ile nikahtan sonra yaomiyorsam asla, ki o durumda bile düşünürüm o bile çok zor. ha bu isviçrede ne bileyim kanadada falan bir ufak şehirse orası başka. yurt içi için no no, elin adamına güvenip işimi düzenimi bırakmam.

19 ekim 2020 18:26

7. arkadaşım evlenip istanbuldan doğu sınırına gitti. pişman olursun yapma etme dedik ama dinletemedik. şimdi sıkıntıdan patlıyo evinde ama gık diyemiyor kimseye cünkü hem ailesi hem arkadaşları cok uyardık.

19 ekim 2020 18:32

8. sjjsssjsjjshhss suslu bu saka mi:d benim de istanbuldan erzurumaydi.ayrildik ama sonucta ben basindan beri yapamam diyordum.ilk baslar yok bende istanbuldayim gitmem falan diyordu marttan beri orda kendisi.donmeyecek sanirim.

19 ekim 2020 18:35

9. anonim 10 sjjshsshshshsh hazirliksiz yakalandim.

19 ekim 2020 18:44

10. burda önemli olan çalışacamısınız; yaptığınız iş orda yapılabilir mi; en önemlisi işi bulmadan gitmeyin. ve tabi önemli olan adamın karakteri ve ne kadar orda kalacağı

19 ekim 2020 19:47