seven insan sevdiğini merak etmez mi?

süslüler merhaba. şu ana kadar 2 ciddi ilişkim oldu. 20 yaşındayım. iki ilişkimde de sevgililerimin beni sevdiğini bilirdim, bana bi kötülükleri olmazdı ama hiçbir zaman beni merak ettiklerini hissetmedim. hasta olduğumda nasılsın vs demekten bahsetmiyorum. daha derin şeyler yani mesela çocukluğum nasıldı, ailemle aram nasıldı, en sevdiğim diziler filmler nedir vs bu tarz sohbetlerimiz olmadı. olduysa da benim konuyu açıp anlatmamla oldu. ilk ilişkimde tecrübesizdim bilmezdim böyle şeyleri konuşmayı, ikinci ilişkim hala devam ediyor. ama böyle şeyleri konuştuğumuzda genelde direkt araya girip kendinden bahsediyor. ben ona çocukluğu hakkında bin tane şey sordum mesela. çok şeyi hatırladığını anlayınca aa ne güzel ben pek hatırlamıyorum bazı şeyleri, travmatik olduğundan mı ne silinmiş aklımdan dedim. aa cidden mi deyip konuşmaya devam etti. genel olarak bana hiçbir şey sormuyor, zaten iyi bir dinleyici değil hep kendisi konuşmaya alışmış. ben kendimden bi şeyler anlattığımda da bölüyor genelde. sonra ee devam et sen de demiyor. bilmiyorum bu çocuk beni seviyor mu anlamadım. seven insan merak eder sevdiğini. 3 aydır birlikteyiz bu arada. genelde sanaldan konuşuyoruz 3 4 kez buluşabildik.

1. aranizda sevgi yokmus gibu gorunuyor ama var diyorsan daha fazla seven tarafsin.

26 eylül 2020 09:56

2. süslü bu merak etmeme ve kötü bi dinleyici olma dışında sevdiğini çok hissettirir aslında. sürekli yazar özler konuşmak ister, uzak mesafeyiz okul açılmamasına rağmen sırf benim için okuduğumuz şehre geliyor, bi şeye trip atsam gönlümü alana kadar uğraşır, bi kere büyük bi hata yapmıştım ayrılmalık bi hata, onu bile affetti. bunları düşününce seviyor diyorum ama sorudaki şeyleri düşününce sevmiyor diyorum. ona bu problemi anlatıp beni sevmediğini düşündüğümü söylediğimde de 'herkesin sevgi anlayışı aynı değil ki' dedi. ama bence bu bütün ilişkilerde aynı evrensel bi şey bu

26 eylül 2020 10:08

3. 3 ayda 3-4 kere bulusulmus bir iliski, yaslar da bu kadar gencken ne kadar ciddi olabilir ki? Terslemek icin soylemiyorum sadece disaridan bakinca durum bu. Zaman gecsin, birileri olsun muhabbet edelim vs diye basliyor cogu iliski zaten. Gercekten cok iyi anlastiginiz birini bulursaniz aradaki bariz farki anlarsiniz.

26 eylül 2020 10:09