sevgi acligindan ölmek üzereyim ve sevgilinin asiri garip hareketleri?bahsedecek arkadaşım yok yardim edin?

süslüler gecen sene gorusup olmayan flortum benimle 10 gun once durduk yere iliski konusmasi yapti. benim hic aklimda bile yokken kendimi bi iliskinin içinde buluverdim. yakın tarihte bi flörtlük durumumuz olmadi cunku. ama birbirimizle doğru duzgun konusmuyoruz bir de konusmalar hep kestirme bi sekilde bitiyor asla caba sarfetmiyor normalde mesela bi konu uzerinden soru bile sormuyor sen bana niye hic bir sey sormuyorsun dedim artık dayanamayıp cok enterasan beklentilerin var akisina birakmiyorsun diyor bu seferde ya bugün hala konusmadik hic mesela. hikaye attım fotograf attim dunun uzerine dünde son mesaji atan bendim. hala hic ses soluk yok. bazen güzel bir sey duymak istiyorum canimli cicimli o da yok. tamam her sey yeni de ben simdi nasil sevgiliyiz gibi hissedicem ve bi insan bu kadar ilgisiz nasil olabilir suan iyice kafama takmaktan vs korkmaktan ben gidiyorum da diyemiyorum ya da demeli miyim sizce

1. Cok anlamsiz hareketler değil mi bunlar anliyorum seni de diyor bi yandan ama yapmaya da devam ediyor madem anliyorsun niye böyle diyorum akışına gore böyle olmasi gerekiyor diyor. Bir de okullar kapali en az 2 ay daha gorusemicez her gun böyle mi gecicek gerçekten

30 nisan 2020 17:00

2. Bence siz de çok sevgilinizmiş gibi davranmayın.10 gün önce karar verip aniden sevgili olduğunuz birini çok takmayın bence.insanlar sıkıldıkça eskilerine dönüyor bu zamanda.

30 nisan 2020 17:04

3. ya neden bilmiyorum ama soruyu okur okumaz böyle sanki birine inat sizinle sevgili olmuş gibi hissettim :/ umarım yanlış bir histir

30 nisan 2020 17:31

4. süslü hiç telefonda konuşmuyo musunuz? yani belki mesajlaşmak ona göre değildir?

30 nisan 2020 17:38