yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    20 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sevgili ile buluşmaya giderken giyim konusu hakkında?

    öncelikle hepinize merhabalar süslüler benim henüz 2 aylık bir ilişkim var yaşlar ben 27 kendisi 32. biz aynı şehirde yaşıyoruz ve sıklıkla görüşüyoruz. ben her buluşmamıza giderken çok özeniyorum, hep farklı şeyler giymek istiyorum hatta bir giydiğimi resmen bir daha giymiyorum. saçıma makyajıma da özeniyorum. genellikle kendisi beni alıyor ve arabaya bindiğimde beni incelediğini fark ediyorum ve sonrasında bir de iltifat ederse mutlu oluyorum. kendisi evet temiz biri kesinlikle ama benim gibi hep farklı farklı giyinmiyor. ben de bu konuda artık kendimi kastığımı fark ettim illa değişik şeyler giyicem diye geriliyorum ve merak ettiğim şey şu ki siz bunun dengesini nasıl kuruyorsunuz. biz haftanın 5 günü görüşüyoruz özellikle bu şekilde sık görüşen süslüler buluşmaya giderkenki kıyafetlerinizde nelere dikkat ediyorsunuz ya da bana ne önerirsiniz?gerçekten yorumlarınıza çok ihtiyacım var. bu arada ben işe giderken de çok özenen, haftanın her günü farklı giymeye çalışan biriyim ama onlar iş kıyafeti kategorisinde olduğu için buluşmaya giderken onlardan tercih edemiyorum ve haliyle buluşmak için aldığım kıyafetlere ayrı bir bütçe ayırmam gerekiyor bu da beni zorluyor artık.

    1. kiz saçmalama guzel kombin yeterli niye surekli farklı farklı şeyler giyesin

    21 ağustos 2020 19:16

    2. Mesela bir haftada 2 kere aynı kombin yapılır mı?Bana yapılmaz gibi geliyor. Ya da şöyle mi olmalı acaba, bir pantolonla 3 farklı kombin yapıp o haftanın 3 gününü o şekilde geçirmek?

    21 ağustos 2020 19:18

    3. Ya farklı olmak zorunda değil aslında.pantolun/etek sabit kalıp üstünüzü degistirin bu kadar düşünmeye gerek yok bence.ben de dışarı nasıl çıkacaksam öyle giyinirim

    21 ağustos 2020 19:22


    4. Sırf bunun için efor sarf ediyorum, aslında bunu yaparken de saçma geliyor bana, nereye kadar sürdüreceksin böyle diyorum. Normalleşmem gerek

    21 ağustos 2020 19:28

    5. Şeyma mısın kuzum sen? Her sefere bambaşka bir kombin... bence biraz sal. Bir pantolonu aynı haftada 3 kere giyme ama pzt giydiğini cmt başka çantayla üstle giy. Yada Trendyol milla çünkü buna bütçe dayanmaz. 

    Bir de iş kıyafetlerimi giyemiyorum da nedir? Üniforma giymiyorsanız gayet üstler etekler giyilir normal hayatta. Hatta dar kalem etekler falan, öhömn anladın sen :)) 

    21 ağustos 2020 19:30

    6. Öğretmenim süslü, kışın olabilir tabi okul ile dışarısı. Ama şimdi atıyorum deniz kenarı bir yere gidiyoruz genellikle salaş yerlere gidiyoruz tabi kalem etek olmuyor .d Benim merak ettiğim mesela o gün görüşmeye karar verdiniz dolaptan o gün ne giymek istiyorsanız alıp giyiyor musunuz, değilse nasıl bir düşünce sürecinden geçiyorsunuz?

    21 ağustos 2020 19:34

    7. Buluşmak için ayrı kombin mi? Her zaman özenli kombin yapan biriysen nasılsan öyle ol. Adam inceliyor demişsin birde. Adamlara siz kendinizi beğendirmeye çalışmayacaksınız. Onlar sizi haketmeye çalışacak. Beğenmiyorsa ayrılsın nedir sürekli incelemek. Senin zaten her zaman güzel giyinen biri olduğuna eminim. 

    21 ağustos 2020 19:37


    8. Anonim 7, inan kendim daha rahat hissediyorum kendimi önce ben beğeniyorum ama onun beğenisi de tabi ki hoşuma gidiyor. Dediğim gibi sevgilimi tanımadan önce de okula giderken haftanın her günü için farklı kombin yapan biriydim zaten.

    Anonim 8, beni anlıyorsun gerçekten eğer böyle giderse haftanın 5 günü için hem okul hem dışarı kombini ayarlamam gerekecek ki bu çok korkunç bir fikir olarak görünüyor.

    Hepinizin cevapları ayrı ayrı çok kıymetli, hepsinden bir şeyler aldım teşekkür ediyorum. Yeni cevaplar gelirse de mutlu olurum, süslülerin hazırlanma rutinlerini merak ediyorum :)

    21 ağustos 2020 19:48

    9. karşımdaki ne kadar dikkat ediyorsa o kadar dikkat ediyorum. şimdiye dek hiçbirinin peşinde koşmadım, kıymete bindim. ufak bir tavsiye.

    21 ağustos 2020 19:50

    10. Evet ben dolaptan ne buluyorsam onu giyerim.bu kadar kasmam için Tom hanks ile falan buluşmam lazım.

    21 ağustos 2020 19:52