sevgili ile istanbula yakın, 2 günlük tatil yeri önerisi?

direkt çok memnun kaldığınız f/p bir otel-apart-butik otel önerisi verirseniz çok mutlu olur her gün sizin için dua ederim süslülerim :(  temiz, yıkık-dökük eski olmayan, çok kalabalık olmayan, havuzu olan, sahile yakın ve yemyeşil, huzurlu yerler olursa tadından yenmez. memnun kaldığınız yerleri merak ediyorum biraz baktım millet sedef adası, kınalıada, marmara adası falan demiş bloglarda ama hiç kalacak yer önerisi göremedim. nolur bi el atın :( adalarda olabilir, karşıda beykoz kilyos tarafları falan olabilir, silivri çatalca gürpınar o taraflar olur hiç farketmez lokasyon. hatta istanbul içi huzurlu olduğunu düşündüğünüz havuzlu oteller de olabilir.

1. Büyükada çankaya otel 👌🏻

25 mayıs 2021 17:59

2. Büyükada da çankaya otelde kalmıştık biz. Teraslı bir oda tutmuştuk, temizdi, kahvaltıyı otel veriyordu, otel yönetim de çok tatlı insanlardı.  Bize yemek yeri vs de tavsiye etmişlerdi. Havuz vardı ama biz girmedik.  Sorunsuz 3 gün kaldık sipariş vs de vermiştik otele, kendi şarabımızı alıp terasta da içtik  hiç sorun çıkarmadı yönetim. Fiyatı da size uygunsa oraya tavsiye edebilirim

25 mayıs 2021 18:02

3. Ahahha anonim 1 iyi denk geldi

25 mayıs 2021 18:03

4. Evet valla aynı yer gelmiş aklımıza :)

25 mayıs 2021 19:05

5. derhal çankayaya gidiyorum hemen ahsdjjd çok tatlısınız süslüler teşekkür ederim.

25 mayıs 2021 19:50