sevgiliden borç almak hakkında?

süslüler merhaba. sevgilimden borç para almıştım, çok acildi -sağlık için- birkaç gün sonra konuştuğumuzda ne zaman geri verebilirim sana acil lazım mı diye sordum. “beni paranın peşinden koşturma da ne zaman ödersen sorun değil, acelesi yok” dedi. 4 senelik ilişkimiz, daha önce böyle bir para borç almamıştım, zaten öğrenciydim. şu an o çalışıyor ben hala öğrenciyim. bu peşinden koşturma lafı kötü bir laf mı sizce? ne hissedeyim bilemedim içimde bir boşluk oldu gibi.

1. hic guzel bi laf degil, sevgiliye degil bi arkadasa bile soylenmemeli. bence gidin ve icinizdekini soyleyin, ne hissedemedim bilemedim icimde bir bosluk olustu kirildim diyin. bakalim ne diyecek.

27 mayıs 2020 06:55

2. süslü ilişkiniz yeni de değilmiş 4 senedir tanıdığın insana sevgilin olmasa bile böyle bir laf etmezsin bence. zaten sen karşılıksız bi para istememişsin rahatlayınca ödersin vs diyip geçmesi daha doğru olurdu. 4 senelik sevgilisine verdiği paranın da peşinden koşmaz insan

27 mayıs 2020 06:56

3. Parayı istemeden ode anladım ben.

27 mayıs 2020 07:18

4. Çok uzatmadan, bana sordurtmadan bir an önce öde demiş. Kaba geldi bana. Ben 4 yıllık sevgilimi bırak, arkadaşıma bile söylemem bu şekilde. Benim de bu dönem ihtiyacım olabilir, eline geçince ödeyebilirsen iyi olur falan derim en fazla.

27 mayıs 2020 08:09

5. Cok uzatip sana ode artik dedirtmeden ode demek istemis. Yani hemen ode demiyor ama ifade edis bicimi kaba olmus. Gecenlerde burda soru vardi sevgiliden borc almakla ilgili cogu kisi de alabilirim ve veririm de demisti. Iste sonu boyle oluyor.

27 mayıs 2020 08:24

6. Parayı sakız etmeden öde anlamını çıkardım daha çok.

27 mayıs 2020 10:02

7. bulup buluşturup verirdim bi daha da asla istemezdim. bence sen bana böyle dedin denilecek bir konu değil, parayla ilgili tavrı buysa budur. Bu sözün üzerine tartışmanız sanki ödememek içinmiş gibi anlaşılabilir öyle olmasa da.

27 mayıs 2020 10:07

8. Abi insanin sevgilisi böyle bir şey der mi ya??? Boyle.bir durumda bunu diyen sonrasında neler demez? Ben de görüyorum orada burada kaba saba böyle kokusmus hareketleri olan erkekler diyorum "hangi kiz bunlarla sevgili olur?" Aha burada görüyorum sayenizde.

Sevgilim benim paraya ihtiyacım olsa (hele ki saglik) ve en zor sartlar olsa bir sekilde bulur buluşturur destek çıkar bana. Ben de ayni şekilde ona. Ne bicim bir diyalog nasil bir iliski bu anlamadım? Jet hiziyla sogur ayrılırim bundan.

27 mayıs 2020 10:29

9. 5 senelik ilişkim bittiğinde erkek arkadaşımın bana borcu vardı 2 sene oldu hala var. arada arayıp durumunu söylüyor tam ödemeye niyetliydi bu salgın cıktı işi gücü naptı bilmiyorum aramıyorda mahcubiyet var sanırım. gerçi onunki de yüzsüzlük ama asla yakasına yapışmam geçmişe de saygım var ne diyebilirim ki çok kırıcı konuşmuş erkek arkadasınız. arkadasıma söyleyemem ben bu lafı

27 mayıs 2020 10:31

10. Süslüm sevgilinizin söyleyiş şekli biraz rahatsiz edici olmuş ama sizin ne zaman ödeyim acelesi var mi seklindeki sorunuz da bence hoş olmamis. Sevgiliniz ya da arkadaşınız farketmez borc aldıysanız en kisa surede tekrar ödeyin. Para isin icine girince kac yillik evlilikler aile iliskileri bile bozuluyor. Eger acil deseydi ödeyebilecektiniz demek ki hemen, öyleyse ona sormadsn cevabini beklemeden en kisa sürede ödeyin.

Bu borc para işlerine girmemek en iyisi. Gerekirse dostunuzdan ailenizden isteyin ama sevgilinizden istemeyin.

27 mayıs 2020 11:46