sevgilileriniz siz olmadan eğlenmeye (club/meyhane) gittiğinde sizde de bi uyuz olma hali oluyor mu?

1. Yoo. Ben de onsuz gidiyorum en az onun kadar.

15 ocak 2022 09:46

2. No. Çünkü neden olsun?

15 ocak 2022 09:46

3. ben öyle durduk yere eğlenmeye club'a gitmesine sıcak bakmam ya. arkadaşımın nikahından sonra ben gitmiştim başka bir şehirde, o şekilde özel bir gün için arada olabilir telefonlara ulaşılabilecek şekilde tabi ki. meyhanede barda sıkıntı yok, hem birbirimize ulaşma problemi olmuyor eve dönünce de araşıyoruz. bilmiyorum ben belki yeterince modern değilim ama ilişkide olan kişinin clubda ne işi var ki?

15 ocak 2022 10:12

4. Süslü bunları gerçekten aşın. Hayatımızdaki insanların bizden başka da hayatları olduğunu kabul edin. İnan böylesi daha kaliteli ve tutkulu bir ilişki oluyor zaten. Her gün dip dibe olup da konuşacak anlatacak paylaşacak ne buluyorsunuz?

15 ocak 2022 10:13

5. Bensiz cluba gitmiyor zaten sıkıntı yok. Meyhaneye de hep aynı arkadaş grubuyla gidiyor içim rahat

15 ocak 2022 11:42

6. erkek arkadaşımın benden farklı bir hayatı olması cluba gidebileceği anlamına gelmez. ana amacı dans edip birbirine sürttürmek ve karı kız kesmek olan bir mekana bensiz gitmeyi teklif ettiği anda da artık erkek arkadaşım olmaz.

15 ocak 2022 13:18

7. club ortamı no ama meyhane ya da bira içebileceği bar sorun değil

15 ocak 2022 13:24

8. cluba gidemez maalesef o kadar geniş değilim. ben kendim zaten hiç sevmem o tür mekanları, gitmişliğim de yoktur. meyhaneye rakı balık yapmaya falan gidiyor ama ona karışmıyorum. zaten genel olarak türkiye'de cluba gitme amacının "eğlenmek" olduğunu düşünmüyorum. genelde amaç ons bulmak veya sürtünmek oluyor. sevgilisi olmayan bekar insan buyursun gitsin tabii ki ama benim sevgilim gidemez.

15 ocak 2022 13:26

9. ilişkide olan kişinin clubda ne işi var ki mi? Kulübe ilişki yapmaya mı gidiliyor sanıyorsunuz

15 ocak 2022 14:22

10. ana amacı dans edip birbirine sürttürmek ve karı kız kesmek olan bir mekan mı kdkdkdk

15 ocak 2022 14:24