sevgilim ailemle tanışmaya bize geliyor bi şey getirmeli mi?

eli boş gelmemeli mi yoksa gerek yok mu? bi şey alsın diyosanız ne alabilir? bu hafta 2 yıllık sevgilim ailemle tanışacak, ikimiz de üniversite öğrencisiyiz. ailem tutucu vs değil ama sevgililik konularını özellikle babamla hiç konuşmuyoruz. hayatımda ilk kez bi sevgilim eve gelip ailemle tanışacak:(

1. tatlı alabilir bence

10 eylül 2023 00:02

2. çiçek ve ekler getirmişti sevgilim.

10 eylül 2023 00:02

3. süslüler biz de kuru pasta tatlı falan düşündük. çiçeği de düşündük ama biraz abartı olabilir gibi geldi

10 eylül 2023 00:03

4. a4 ilk buluşmadan o kadar kişisel şeyler olur mu ki ya? benim ailem utanır, onlar da gergin gibi hissediyorum biraz

10 eylül 2023 00:05

5. süslü benim eşim bir kutu baklava alıp gelmişti  babam gittikten sonra çiçeğini de alıp gelse istemeye hazır çocuk diye dalga geçmişti mssksk tatlı, kuru pasta vs yeterli bence ya çiçek biraz fazla gibi.

10 eylül 2023 00:09

6. Süslüler bana da çiçek+tatlı/çikolata isteme gibi geldi biraz hahah sanırım en temizi kuru pasta gibi bir şey.

A5 sgk evde konuşulur bence bi şekilde :')

10 eylül 2023 00:14

7. Çok gerginim süslü ya ne konuşucaz napıcaz hiç bilmiyorum:::((((( ne babam ne sevgilim ne ben enerjil şen şakrak insanlar değiliz sadece annem biraz daha konuşkan. Ortamı kurtarabilir mi bilmiyorum

10 eylül 2023 00:17

8. Çikolata ve çiçek bence de çok isteme gibi olur, ilk buluşma için kişisel birşeye de girmeye çok gerek yok bu ne samimiyet yani bence ekler baya güzel tercih veya iyi bir yerden güzel bir tatlı (soğuk baklava bile olabilir) bence uygun çünkü kuru pasta da fazla basite kaçmış gibi görünür.

10 eylül 2023 00:18

9. Asla eli bos gelmesin baya eksi puan olur bu.

10 eylül 2023 00:19

10. Haklısın a7 ya düşününce kuru pasta basit sanırım. Ekler çok mantıklıymış