sevgilim böyle az takipçili güzel kız hesapları takiplemiş. işte 1k takipçili falan 2 tanesi gizli hesap. neyin peşinde sizce?

normalde hiç ilgilenmem instagramım yok zaten. bi arkadaşım baktı masaüstünden işte en son takipledikleri görünüyor diye.

1. Böyle insanların genelde gözü dışarıda oluyor. Dikkat edin derim. Sosyal medya hesaplarının yoksa da sahte hesaplarla twitter beğeni, takipçileri ve instagram vs. Bakın derim. Hatta çok arada kalırsanız gerçek gibi bir hesapla onu deneyin.

23 mayıs 2020 23:28

2. şimdi sordum arkadaşıma baksın diye de kızlar onu takip etmiyormuş işte 1k takipçisi varsa kızın 200 kişiyi takip ediyor falan. benden güzel kızlar da değiller hani eşitiz bence ama çok havalı görünüyorlar benden. acaba öylesine mi takipledi :((

23 mayıs 2020 23:32

3. Kızlar da onu takip ediyor mu eğer ediyorsa sıkıntı büyük

23 mayıs 2020 23:34

4. etmiyorlar a4. içime öküz oturdu ya ben hiç bunların muhasebesini tutan biri değilim öfff. karantinada görüşemiyoruz, sıkılıyo falan mı acaba çok kötüyüm şu an

23 mayıs 2020 23:36

5. Kizlara yurumek istiyor olabilir, kizlarin fotolarina bakip masturbasyon yapiyor olabilir, kizlarla daha onceden arkadas oldugu icin takipte olabilir(karsilikli takipse akla gelebilir). Dunya barisi icin takip etmez. Sorun sizin daha az guzel olmaniz degil. Erkeklere yeni meme-got kombinasyonlari cekici geliyor boyle dallamaysa. Uzulmeyin, guzel bi utandirip dehleyin derim.

23 mayıs 2020 23:51

6. Sevgiliniz tam bir *mcı.

23 mayıs 2020 23:56

7. Öylesine takip ediyorsa neden öyle yakışıklı tanımadığı erkekleri takip etmiyor? Ne kadar erken yüzleşirseniz o kadar iyi.

24 mayıs 2020 00:15

8. Anonim 8 Aramaya gerek yok. Çoğu böyle. Bazıları fark ettirmiyor, kiminin ne olduğu geç çıkıyor.

24 mayıs 2020 17:02

9. süslü benim eski sevgilim de böyleydi,sürekli yabancı,20-30 bin takipçisi olan güzel kızları takip ediyordu hatta bana gösteriyordu falan..Ben de hic anlam verememiştim,gerçekten saçmalık..İnsan garipsiyor

24 mayıs 2020 19:22

10. 1k takipci influencer falan degil, biraz takipci kasan normal insan demek. valla boyle tiplerin gozu disarda oluyor. instagramdan durdursan, twitterden kari kiz kovalar. cok ciddi degilse ayril bence.

24 mayıs 2020 19:54