yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    9 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    sevgilim bana body shaming yapıyor?

    bu ara özellikle çok yapmaya başladı. belimdeki yağları gösterip "memnun musun bunlardan?" demesinden tutun destekli sütyenime bakıp kıhh gülmesi falan beni aşırı sinir etmeye başladı. en son dudakları büyük vajinama garip yorumunu bile yaptı.(sanki her vajina aynı da benimki garip) sinirlenince de sakin ol yaa şaka yapıyorum falan diyip beni şaka kaldıramayan her şeyi ciddiye alan biriymişim gibi gösteriyor. ki şaka da kaldırırım, bunların hepsiyle ve daha fazlasıyla ben zaten kendim dalga geçebilen bi insanım ama o şu an bunu abarttı yani. bu konuyu onun dilinden nasıl konuşup artık yapmamasını sağlayabilirim kızlar ya?

    1. Sevgili süslü aynısını sen de ona yapsan?bazı insanlar kendilerine yapılmadıkça empati yapamıyor çünkü.onun dışında ne söylesen sana “ben şaka yapıyorum çok abartıyosun” gibi bi tepki verecektir.

    17 mart 2018 13:01

    2. Penisine bakıp, hiç utandığın oldu mu? Gibi yorumlar yapın. Performans tırt diyin. İyice öz güvenini yerle bir edin ve ayrilin.

    17 mart 2018 13:31

    3. Sorunları tartışıp konuşmak birbirine sevgi ve saygıyla yaklaşan iki insan arasında olur. Bu adam sizi eleştiriyor ne diyebilirsiniz mesela ? Kırılıyorum böyle konuşma dediniz diyelim. Fikirleri değişicek mi ? Güzel bakan güzel görür derler birden güzel mi görecek sizi. Kaldı ki bu büyük bi ayılık bence. Dalga geçme işlerini ilkokulda bıraktık en son. Bunlarla senin kırılıcağını akıl edemiyor mu sence ? Bence farkında ama umrunda değil. Gün içinde arkadaşlarına ailesine böyle yorumlar yapıyor muymuş acaba ? Size özel bir durum belliki fazla alttan almışsınız ve şımarmış. Kendisini kusursuz sanıyor ben olsam önce yüzüne söylerim kusurlarını bu onu uyandırmak için yani kendine bak önce minvalinde. Sonra da ayrılırdım. Sebebi insanlar birbirlerini kusurlarına rağmen sevip aşık oluyor. Bu kalp işidir çünkü göbeğimdeki yağ için beni rencide edicekse ne işim var öyle adamla. Fiziğe çok önem veriyor desek tanıştığınızda aşırı fit vücutlara mı sahiptiniz ? En kötü beraber spor falan teklif edilir o da içten içe size kurulup ay bunun göbeği yağlı memesi küçük diyerek değil beraber fit olalım diyerek yapılır.

    17 mart 2018 13:48


    4. Kırıldığınızı ciddi şekilde anlatın.

    Devam ederse, vücudunda sevmediği neresiyse orayla ve özellikle çüküyle dalga geçin.

    Devam ederse ayrılın.

    17 mart 2018 14:10

    5. 9.anonim kimseye kendimi ezdirip öz güvenimi yerle bir ettiremem gerçekten. Sizin için önemli bir sorun değilmiş demek ki. Herkes farklı kabul edersinizki kırmızı çizgilerimiz farklı. Burda benim başıma gelse ne yapardımın cevabını veriyoruz. Yani yorumlar fikir verir sadece karar soru sahibine ait camdan atla desek atlamayacak zaten.

    17 mart 2018 14:16

    6. Bu zihniyetteki erkekler azalarak bitsin artık lütfen. Sevgi ve bağlanma yoğunluğunuzu bilmediğim için ayrılın diyemem ama bu adam sizi mutsuz eder hem de bunu öyle derinden yapar ki içiniz küflenir. Kendinizi tanrıça gibi hissetirecek o erkeği bekleyin böyle adamlara da eyvallah etmeyin derim.

    17 mart 2018 14:30

    7. nasıl mı bu kadar çabuk ayrıl diyoruz?

    ezik değiliz . özgüvenimi düşürmeye çalışan adam yerine başka bir adamla da birlikte olurum çok zor değil diye düşünüyorum/düşünüyoruz. bir erkeğe asla bu kadar körü körüne bağlı olmadım/olmadık çünkü?

    bakın soru sahibi demiyor ki sevgilim takıldı,şaka yaptı. bir değil iki değil. neden o erkek mükemmel mi? penisi muhteşem mi dünyadaki en zeki en yakışıklı en vicdanlı adam mı ?

    sokaktaki adam da fizikle dalga geçiyor. sevgili kişisinin farkı olmalı. psikolojik şiddet ya

    soru sahibi süslücüm gerçekten seni çok iyi anlıyorum. insan zaten kusurlarının farkında olup bunlara üzülen canlılar. ki kusur olarak görmek başkasının haddine değil. beğenmeme hakkı var evet o zaman da defolur gider. de ki benim için bunlar problem değil de senin saygısızlığını ne yapacağız? git vajinası estetik olan hatun bul mutluluklar.

    17 mart 2018 14:56


    8. sağlayamazsın yol ver

    17 mart 2018 16:32

    9. penisini gösterip bu da iyice küçüldü mü nooldu ya deyin. susar. daha da konusunu açmaz hatta. ha morali bozulur mu bozulur, seks hayatınız azcık sekteye uğrar ama en azından apır sapır konuşmayı bırakır

    18 mart 2018 00:51