sevgilim beni artık beğenmiyor?

sinir küpüyüm beğenmiyosan ne işin var benimle? 2 yıl olmuş yani. neyse kızlar foto falan atıyorum buna, tepkileri eskisi gibi değil, gözüne güzel gelmediğime eminim. eskiden tapardı bana resmen ya. mağazada bişey deneyip foto atıyorum yok yakışmamış bilmem ne diyor moral bozuyor. erkek arkadaşımla (gay) fotoğraf atıyorum. senden güzel bu falan diyor saygısızlık yapıyor yine moral bozuyor. napıcam çok kötü soğudum

1. bas g*tüne tekmeyi aklı başına gelsin

21 mayıs 2021 02:17

2. erkek arkadaşımla parantez aç gey diye belirt parantezi kapa fotoğraf atıyorum. senden güzel bu dediği için "saygısızlık yapıyor" oluyor... biriniz aşağıladığını düşünürken biriniz aşağılanıyor hissediyor. harika bir çift ayrılmayın siz.

21 mayıs 2021 02:17

3. hemen ayrıl timi gelmeden... pardon cidden ayrılmalıkmış bu. defolsun gitsin ona mı kaldınız siz

21 mayıs 2021 02:18

4. a2 evet yaptığı arkadaşıma saygısızlık? eril dilde kendince hakaret etmeye çalıştı işte güya. yoksa arkadaşım benden güzel olsun olmasın beni ilgilendirmez wtf

21 mayıs 2021 02:19

5. Ayrilmadan once iciniz sogusun istiyorsaniz bir sure siz de kendisine aynisini yapin ama o mesela su yakismamis der demez ustune hemen degil. Yavas yavas alttan alttan lafinizi sokun ama tabii bunu kesin bitirecekseniz yapin yoksa iyice pis bir iliskiye doner.

21 mayıs 2021 02:29

6. bu gidişle bitecek gibi süslüm

21 mayıs 2021 02:37

7. Süslü sal gitsin. çok kötü soğudum demişsin bu saatten sonra eskisi gibi hissetmezsin zaten. Kıymetini bilecek biriyle beraberlik yaşamaya bak. Bunun gibilerden bi cacık olmaz.

21 mayıs 2021 02:44

8. sevdiğim bile beni güzel bulmuyor diye üzülüyorum salak gibi. aslında güzel de bi kızım aman neyse siktirsin gitsin kokuşuk

21 mayıs 2021 02:48

9. parantez içinde gay diye belirtmenin hiçbir anlamı yoktu. sadece "bir erkek arkadaşımla fotoğraf çekiliyorum" yazsan "sevgilin" olmadığını anlardık soru başladığında bile sevgilim kullanan birisin çünkü. linç edilmemek için ne de güzel kıvırmışsın tebrik ederim:)

21 mayıs 2021 02:57

10. a2 hadi yürü ya sözlük polisi