sevgilim beni karakter ve davranış olarak annesine benzettiğini söyledi. sizce bu durum sıkıntılı mı?

sevgilim annesine karşı çok hassas ve korumacı. beni de annesi gibi naif bulduğunu söyledi iyi niyetle. kötü bir şey değil bu ama annesine benzetiliyor olmak garip hissettirdi. sağlıklı mı sizce?

1. Erkekler genelde annesine benzeyen kadınlarla birlikte oluyorlar. Sıkıntılı bir durum niye olsun size annem demediği müddetçe :)

28 eylül 2020 15:49

2. Thanks Freud

28 eylül 2020 15:52

3. Aynisini bana da dedi evlendik tunelin ucu bombok bir yere cikti. Simdi terapi ve ilac tedavisi goruyor meger annesi bi dunya travma yasatmis buna yillar sonra patladi. Bana da yansidi.

Valla bir daha asla diyorum kendime.

28 eylül 2020 15:52

4. Erkeklerin annesine benzeyen kadınları tercih etmesi olayını duymuştum ama ne bileyim yani anne ayrı sevgili/eş ayrı kavramlar. Ben annem ya da babam gibi bir eş istemem mesela.

Söyleme amacı benim karakterim ve hareketlerimden çok memnun olmasıydı. Kötü niyeti yoktu kesinlikle. Ama ben ayrı bir bireyim, sanki benim kimliğim yokmuş da annesine benzediğim için benimle birlikte olmuş gibi geliyor derin düşündükçe. Garip oldum bi.

28 eylül 2020 16:06

5. annene benzeyeni de s.kmezsin ya. ağır kaba oldu ama öyle.

28 eylül 2020 16:38