sevgilim bugun konsere gidiyor arkadaslariyla?

soyle ki bayadir haberim var gideceginden ve muzik turu benlik degil bunu biliyor ama ben de gitmek istiyorum. hic gel sen de vs demedi ama gecen arkadaslariylayken, arkadasinin biri sen de geliyor musun dedi bisi demedim dusunucem gibisinden. sevgilim de evet gelebilirsin dedi cok uzamadi konu. konser bugun sevgilimle goruscez bugun ama hic konser vs bisey demiyor. gorustugumuzde konuyu acarsa ben de gelmek istiyorum diyim mi yoksa teklif mi bekliyim. zaten konuyu hic acmazsa bisey demem diyemem. icim buruk bakarim yoluma djskfd iliskimiz 4 aylik belirtiyim.

1. Ben kendi söylemese söylemezdim ya arkadaslarıyla vakit gecirmek istiyordur belki sen de cık kafanı dagıt arkadaslarinla süslü sal cocugu bence

27 aralık 2019 14:45

2. müzik tarzı senlik değilse zaten mutlu olmayacağın bir ortam süslü evet davet edebilir kibarlığına belki de arkadaşlarıyla takılmak da isteyebilir çok kafana takma bence gitmek için de ısrar etme ya da bozuk yapma

27 aralık 2019 14:47

3. bence de süslü sen de kendi planını yap bu akşam için. hem zaten o tarzdan da hoşlanmıyormuşsun, belki çocuk bunu bildiğinden çok ısrarcı olmamıştır. hani onu da yanımda süreükleyeceğim, orada sıkılacak vs. diye... bırak o kendi grubu ile, sen de kendi grubun ile sevdiğiniz aktiviteleri yapın bu akşamlık... mesela sen de kız arkadaşlarınla bir meyhanede yer ayırt, fasıl, balık, rakı vs. takılın. Bunlar büyütülecek problemler değil bence, özellikle daha ilk aylardan bu kadar ince ince düşünmeye gerek yok, tadını çıkar.

27 aralık 2019 14:50

4. cagirmazsa bozuk atmicam susluler o konuda iyiyim icime atarim da caktirmam sikinti biraz su. o technoya gidicem dediginden beri ben de arastirdim fln begendim de hafiften. denemek istiyorum ondan biraz da ama haklisiniz bakalim. cagirirsa giderim hatta derim istiyosan sirf arkadaslarinla takilmak soyleyebilirsin diye. ya da diyim mi ya

simdi cok da desmeyim istiyorum cagirirsa gideyim istiyorum dsjkfdf ama cagirmazsa da bugun kendime bisiler bulmayi deniyim. hem bence onsuz biseyler yapip eglendigimi gormek biraz onun da hosuna gidebilir. sikinti su ben burda yalnizim o dogma buyume burali. ben 1 senedir burdayim cok cevrem yok . eglence olunca kacirmak ondan istemiyorum. ama hepiniz de cok haklisiniz dogrusunu biliyorum da isime gelmiyor acikcasi dsfkds

27 aralık 2019 15:01

5. bugun de ekstra suslendim gorsun beni canim sevgilim sensiz nasil konsere gideyim desin diye dsjkfsd keske daha az ezik olsam ah hayat xd

27 aralık 2019 15:03

6. süslü çok tatlısın ya dgfdhg ... ben bu konularda her zaman dürüst olma taraftarıyım.. "aslında düşündüm de, yeni bir müzik türü deneyimlemek isteyebileceğime karar verdim, ilgilendiğin türü araştırdığımda, benim de ilgimi çekti ve senin / arkadaşların için de sakıncası yoksa/özel bir plan değilse bu akşam sana eşlik etmek isterim.. ne dersin? kararını söylersen ben de ona göre akşamki planımı organize ederim." gibi bir şey yazardım ona.

27 aralık 2019 16:07

7. 6da buluscaz suslum bakalim bi teklif gelcek mi gelmicek mi. Ya da ortam oluscak mi olusmucak mi. Bilgilendiricem son durumu

27 aralık 2019 16:32

8. A7 abartma bu ne agresiflik. Arkadasi davet etti zaten. O zaman atlamama sebebim teklifi sevgilimden duzgunce beklemek zaten. Illa biri gericek su guzel ortami ya

27 aralık 2019 17:30

9. Tek bir olaydan bence cok buyuk bir cikarim. zaten sorum da bu degil. tavsiye icin tesekkur ederim yinede iyi niyetli oldugunuzu varsayip bosveriyorum dediginizi

27 aralık 2019 17:35

10. Sir cozuldu. Tesekkurler A8 shdsdh