sevgilim düzenli olarak bir kızın profiline bakıyor?

telefonunu çaktırmadan karıştırıyorum :( ne zaman baksam instagram aramalarında bu kız en üstte ve kızın sevgilisi var. fake hesabımdan kızı takip ettim uzun süredir sevgilisi var, 3-4 sene önceden beri sevgilisiyle fotoğrafları var ama benim sevgilim ne için bu kızı takip ediyor? mesela kız hikayesinde bir dizi izlediğini paylaşmış netflixten ertesi gün sevgilime ne yapıyosun diyorum o diziyi izlediğini söylüyor. ben mi paranoyak oldum? kızı her yerden takip ediyorum telefonunu karıştırdığımı anlamasın diye bir şey soramadım sevgilime ama içime çok dert oldu ve kız çok güzel :( kendimle kıyasladığımda depresyona giriyorum :(

1. Süslü kızın tipi nasıl tam olarak

3 ocak 2019 17:59

2. Ya eski sevgilisidir yada başarılı biridir o yüzden takip ediyordur. Film ve dizi seçimlerini başarılı bulduğum kişileri bende takip ederim yada başarılı bulduğum kitap tavsiyelerini takip ederim.

3 ocak 2019 18:00

3. Kumral en az 1.70 boylarında en fazla 50 kilodur yani nasıl anlatsam fiziği aşırı güzel zaten. uzun ve koyu kahve gibi saçları var açık kahve gözleri yüzü küçücük ay sinirlerim bozuldu şu an. öyle çok belirgin bi özelliği yok ama çok çekici duruyor kız süslü

3 ocak 2019 18:02

4. Çok beğendiği ama asla şansının olmadığı bir kızdır bence. Uzaktan bakmakla yetiniyor.

3 ocak 2019 18:02

5. Bence ya eski sevgilisi ya da zamanında sevdiği ama karşılık alamadığı biri. Anlamıyorum bu erkekleri ya ne istiyorlar eminim siz de çok güzelsinizdir ama güzellik veya başka bir şey değil bu sinir oluyorum bu tiplere

3 ocak 2019 18:03

6. süslü mesela bugün bakıyorum çaktırmadan kız en üstte birisini soruyorum bilmem kim ne yapıyo ya gibisinden instagramdan arayıp bakıyor. iki üç gün sonra baktığımda kız yine en üstte bakmış yani yine :/

3 ocak 2019 18:03

7. 350 takipçisi var kızın feno filan değil yaa :( eski sevgilisi olması çok zor bir ihtimal çokk uzun senelerdir benle beraber :(

3 ocak 2019 18:04

8. Süslü muhtemelen beğendiği biri ufaktan hoşlanıyor ilgi alanlarını takip ediyor belki ilk fırsatta şansını deneyecek belki de denedi

3 ocak 2019 18:07

9. çok kötü şeyler hissediyorum süslüler ya bi süredir bana çirkin ve yetersiz hissettiriyor belki de farkında bile olmadan :( kıza sorsam çok kötü olur di mi? Belki kızın haberi bile yok. Bakıyorum ortak bulundukları ortam vs bulamıyorum kafayı yemek üzereyim artık

3 ocak 2019 18:11

10. Sevgilime sormak ben de istiyorum tabi ki ama telefonunu karıştırdığımı öğrenirse çok utanırım hiç böyle konular olmamıştı olmamalı da ama off.

3 ocak 2019 18:13