sevgilim eski sevgilisini unutamamış mı?

merhaba süslüler çok canımı sıkan bir olayı paylaşmak istiyorum sizinle. dün sevgilim ve birkaç arkadaşımızla oturuyorduk. konu onların ortak bir tanıdığından açıldı x diyelim, arkadaşları dedi ki sen nerden tanıyorsun x i. sevgilim dedi ki “kız arkadaşımla (biraz bekledi sonra düzeltti) eski kız arkadaşımla doğa yürüyüşüne gidiyorduk orda tanıştık” o an ne diyeceğimi bilemedim arkadaşlarımızın yanında rezil olmamak için. onlar da bunu anlamış olacak ki konuyu değiştirdiler hemen. aşırı sinirlerim bozuk. bu kızla 2 yıl sevgili olmuşlar ve birkaç ay önce ayrılmışlar bizim ilişkimiz de 3 aylık. bu olay sevgilimin o kızı unutamadığını mı gösterir? kizi çok seviyormuş bu arada nerden bildiğimi sormayın ama biliyorum..

1. of bok gibi hissettiren bi olay ya. basit bi cümle kurma hatası da olabilir unutmamış da olabilir. ne desek boş. yani tamamen sevgilinin karakterine bağlı. dürüst mü? birini yarabandı yapabilecek bencillikte mi? ilişki dinamiğiniz nasıl? kim daha düşkün? kızla ayrılma olayları neymiş? bir sürü parametreye göre biraz overthinking gerektiren bir durum. beni sevdiğini birçok açıdan hissettiğim biriyse bi güzel kavga çıkarır gönlümü aldırır devam ederdim. sevgisinden şüphe ettiysem bitirici olay bu olurdu.

17 nisan 2022 18:56

2. A1, kız tayin isteyip başka şehire gitmiş o yüzden ayrılmışlar. Beni o kadar sevdiğini hissetmiyorum açıkçası. Düzgün davranıyor ama büyük bir aşk yok..

17 nisan 2022 20:59