sevgilim eski sevgilisiyle hala takipleşiyor?

sy

1. 9 ay kadar sanal görüşmüşler. Kız ayrılmış. Sevgilim kızı sessize almış ama kız aktif olarak sevgilimin fotolarını beğeniyor benle olanları bile storilerine bakıyo. Acaba kötü bi niyeti var mıdır yoksa sanaldı diye çok ciddiye almadı şu an da normal bi arkadaş gibi mi görüyor

7 mayıs 2021 23:55

2. Sanalda derken nasıl yani hiç görüşmemişler mi yüz yüze?

8 mayıs 2021 00:06

3. Görüşmemişler süslü

8 mayıs 2021 00:07

4. Yaşadıkları şey baya saçmaymış. Bence kız çok sallamamış ondan negatif bir tepki vermemiş. Ama ayrılırsanız bu kız yazar mı kesin yazar.

8 mayıs 2021 00:12

5. Lisedelermiş süslü zaten çok ciddi bi şey değildir muhtemelen ama seksting falan yapılmış bence kajxjwjsj cinsel bi çekim olmuş yani

8 mayıs 2021 00:14

6. 9 ay az bir süre değil. Ben rahatsız olurum. Sevgilinizin onu silmeme sebebi ne? Ben olsam silmesini isterim. Bunu bana saygısızlık olarak görürüm. Sevgili olurken silmesi gerekirdi zaten.

8 mayıs 2021 01:14

7. Eski sevgililerimle takipleşiyorum arada fotoğraflarımızı da beğeniyoruz. Hiçbir art niyetim yok, sevgilim var sevgilimi çok seviyorum ve onların fotoğrafını beğenirken ya da storylerini izlerken en ufak bir düşüncem yok. Kötü ayrılmadılarsa ve üzerinden çok zaman geçtiyse gayet normal bi durum

8 mayıs 2021 01:27

8. Daha önce konusu açıldığında durduk yere takipten çıkmanın tuhaf bi reaksiyon olacağını düşündüğünü söylemişti. İstersen çıkarım ama benve gerek yok falan dedi. Biteli beş sene olmuş kızlar . Ben de sil diyemedim biraz gurur yaptım ama son anonimin dediği gibidir diye düşünüyorum bazen şeytan dürtüyor işte :(

8 mayıs 2021 01:52

9. Bende de lisedeyken c2den tanıştığım birkaç kişi ekli hala süslü. Ama o kişilere karşı hiçbir zaman bir duygum olmadığı için şu an sevgilileriyle olan fotoğraflarını da beğenirim. Lisedeyken eğlenmek için konuşulmuş kişiler buna tam anlamıyla sevgililik demek bile yanlış. Yani gerçek sevgililik yaşayana kadar ben de onları sevgili sanıyordum :d ama gerçekten biriyle sevgili olunca onun arkadaşlık olduğunu anladım. Mutlu olsunlar isterim ve bu yüzden sevgilisiyle olan fotoğrafları tabi ki beğenirim.

8 mayıs 2021 02:38

10. takipleşiyor çünkü onu hayatından çıkarmak istemiyor. demek ki sizden sonra aralarında tekrar bir şey olabilir. sevgilim exini takip ediyor ama bu normal, bana çok aşık diyen kendini kandırıyor.

8 mayıs 2021 14:02