sevgilim nişan fotoğraflarını paylaşmıyor?

süslüler geçen hafta nişan yaptık 1 adet story paylaştı. daha sonrasında fotoğrafçının çektiği dijital fotoğraflar geldi. kendi mailden atmamı istedi. ama hepsi bu. çalışıyordu ablası yanındaydı vs ama saçma. dedim fotoğraf beğenirsen söyle bir kaç ayar yapayım ışık vs güldü sadece. böyle yazınca çok komik geldi ama hissettiğim bu neden paylaşmıyor. nişandan sonrada bi rahatlama mı geldi anlamadım. eliyle yemek yediren yan odadan öpme saatim geldi diye koşan adam. asla nişan isteme vs insanı değilim ama düşündüğüm şeye bakın. siz ne düşünürdünüz

1. Ne alaka simdi eliyle yemek yedirmesi, yan odadan öpme saatim bıdı bıdı demesi. Paylaşmak zorunda değil hoşlanmıyordur belki ne kadar hassas bünyeler var bu sitede ya. Aman prenses çok takma kafaya takıyorsan da bi zahmet kendisine sor. Bazen soru sormak için soru sorduğunuzu düşünüyorum gerçekten.

5 şubat 2023 05:47

2. Simdiye kadar ikinizin fotosunu hic paylasti mi ? Bence paylaştıysa nisani sacma buldugundan paylaşmamis olabilir. Ama hic paylasmadiysa ben de bozulabilirdim.

5 şubat 2023 08:24

3. Eliyle neden yemek yedirmiş vs. Fazla abartılı hareketlermiş ya. Neyse bu konuda siz haklısınız. İnsanın aklına farklı şeyleri getirebilecek bir olay. Sizin demenizle değil kendi koymalıydı. Belki nişan atılırsa diye evliliği de bekliyor olabilir paylaşım için.

5 şubat 2023 09:41

4. Normalde sizinle fotoğraf paylaşıyor mu? Ya da Instagram Story kısmını aktif kullanıyor mu?Bunları bilmeden Nasıl yorum yapabiliriz ki

5 şubat 2023 10:23

5. Eski sevgilim geldi aklıma meğerse adam 3 ay önce tanıştığı kızla nişanlanmıştı. Ama benden ümidi kesince paylaşmıştı. Bu ne demek oluyor dediğim de zaten ben nişanlıydım demişti. Evlerden ırak. Abartılı davranışları olan biriydi o da. Allah korusun. Kova burcu olabilir

5 şubat 2023 10:24

6. Fotoğraf merakı olmayabilir. Sosyal medyayı öylesine kullanıyor olabilir. Ben nişan fotoğraflarıni üç ay sonra istedim, bir göreyim nasılmış diye 🤯

5 şubat 2023 10:29

7. The kezzy of the day. Nişanlım nişanlım. Insteğramda nişanlım.

5 şubat 2023 10:31

8. A6 süslü kova burçları bu kadar leş mi ya?

5 şubat 2023 10:33

9. Ben evlendikten sonra düğün fotoğrafı paylaşmadım. Bikaç gün sonra düğüne gelemeyen arkadaşlar "bi sorun mu oldu? Düğün iptal mi oldu? Neden hiçbir şey paylaşmadın?" Diye sormaya başlayıp beni darlayınca paylaştım :d sosyal medyada genelde kendini paylaşan biri değilim o yüzden hiç aklıma bile gelmemişti düğün fotoğraflarını koymam gerektiği... ama sanırım artık günümüzde sosyal medyaya konmadıysa yaşanmamış kabul ediliyor olaylar :d

5 şubat 2023 10:39

10. Kendini çok paylaşmayan biriyse sorun yok ama aktif kullanan, arada bir story atan biriyse arkana bakmadan kaç süslü.

5 şubat 2023 11:17