sevgilim sizce şiddete eğilimli birisi mi?

8 aylık bir ilişkim var. bana karşı sevgisinde, ilgisinde hiç bir sorun yok. ama her şeye karşı çok çabuk sinirleniyor. olabilir, bazı insanlar çabuk sinirlenir ama sevgilimin bence o sinir anında gözü dönüyor. bir kere kavga sırasında bana sinirlenip elini kapıya vurdu. epey de sert vurmuştu yani. bu arada kick boks ile ilgileniyor. acaba içindeki şiddet isteğini bununla mı çıkarıyor diye aklıma geldi. asıl soruyu sorma sebebime gelirsek bugun otururken liseden filan konu geldi. birkaç eski arkadaşının fotoğrafını filan gösterdi instagramdan. sonra heyecanlı heyecanlı biriyle kavga edişini anlattı. ama ne bileyim öyle heyecanlıydı ki o an. nefes bile almadan konuştu resmen. şimdi görüşüyor musunuz diye sordum pek değil öyle arada hikayelere filan cevap veriyoruz dedi. bunları birleştirerek ne yorum yaparsınız? yanlış mı düşünüyorum abartıyor muyum bilmiyorum ama kavgaya, şiddete adam dövmeye fazla mı meraklı bilemedim. nasıl anlayabilirim öyle olup olmadığını?

1. Ahanda benimkinin aynısı. Lise de ettiği kavgaları o kadar iştahla anlatıyordu ki. Ve kendisinde öfke kontrol problemi var. Kendi de kabul ediyor

25 haziran 2019 21:38

2. Evet kesinlikle. Araba kullanırken çok sinirli, oyun oynarken çok sinirli. Ben biraz çekiniyorum. Benim sevgilim de küçükken çok sinirli ve kavgacı bir çocukmuş.

25 haziran 2019 21:51

3. Anlattığın şeyler şiddete eğilimli,öfke kontrolü olmayan biri olduğunu gösteriyor süslü,ileriye dönük planların varsa al karşına ciddi olarak konuş,bu sorununu çözsün gerekirse yardım alsın,daha 8 aylık sevgiliymişsiniz ileriki yıllarda daha da ilerleyebilir,evlilikte öfke,şiddet asla kabul edilemez şeyler hele böyle adamların baba olması en kötüsü..

Şimdiden farketmişsin,seni rahatsız etmiş ki burada dile getiriyorsun bu farkındalığının yüksek olduğunu gösterir,onun öfkeli olduğu anlarda asla çekinik kalma yoksa her seferinde şiddeti arttırır ve bir gün fiziksel şiddete kadar gider,hikayesi hep bu şekildedir,i

Kendine dikkat et

25 haziran 2019 21:53

4. Teşekkür ederim cevaplarınız için. Biraz endişelendim dürüst olayım. Benim canımı hiç acıtmadı şimdiye kadar ama o kapıya vurmasında kendini tutamamıştı.

25 haziran 2019 22:00

5. Sevgiliniz trabzonlu mu?

25 haziran 2019 23:05

6. Sevgilinizin adı umut mu

25 haziran 2019 23:13

7. Hayır Trabzonlu değil, adı da umut değil. Çocuklara ve hayvanlara karşı çok merhametli. Kendi köpeği de var zaten ve köpeği ile resmen aşk yaşıyorlar. Ama fiziksel olarak benden çok güçlü olması, bu öfkesi beni korkutuyor işte.

25 haziran 2019 23:17

8. Cok uzak bir ihtimal de olsa bir an korktum suslu neyseki değilmiş o. Benimki de kick boks la uğraşıyor ve ayni sekilde siddete meyilli babasi ile sıkıntıları var ondan kaynakli olduğunu düşünüyorum

25 haziran 2019 23:21

9. Peki sizce bu şiddet eğilimi ile sevişme tarzı arasında bir bağlantı var mıdır? Gerçi yapma dediğim şeyi yapmıyor ama sevişirken de biraz sert davranıyor. Rahatsız etmiyor ama bu beni

25 haziran 2019 23:24

10. sinirini çıkarmak için sağı solu yumruklamaya ihtiyaç duyan biriyle asla ilişki yaşamam. şiddet eğilimli insan benim kırmızı çizgim, bir sonraki aşamada o kapının yerinde olmayacağımın garantisi yok.

25 haziran 2019 23:25