sevgilim soğuk yapıyor ve çaresi yok gibi?

ya süslüler ben neredeyse 45-50 gündür evdeyim. artık saymıyorum bile. sinirlerimin gerildiği oldu, modumun düştüğü oldu vs. sevgilim hep ilgilendi benimle. bende onunla. birbirimizi bu süreçte iki kere görebildik ayak üstü. kendisi çalışıyor hayatı aynı şekilde akıyor. yeni iş buldu zaten istediği bi yerdi orada çok mutlu. tek su an kötü olan taraf corona muhabbeti. ama kendisi bir haftadır uykusunu alamadığını söyleyip, trafiği falan bahane edip modum düsük diyor. benimle konuşmuyor bile. biz her akşam iki saat konuşurduk bazen görüntülü bazen normal arama şeklinde. bu hafta konuşmuyor. modum düsük diyor geçiyor. aramak istemiyorum o yüzden. aramadığımda ise sen arasaydın konuşurduk ben dalmışım diyip geçiyor. çok bunaldım. bana soğuk yapıyor gibi gelmeye başladı. bugün patladım artık hayatının nesini  beğenmiyorsun ben çok daha beter durumdayım ama sana böyle davranmıyorum dedim. kişisel algılama deyip duruyor. konuşuyorum ve takmıyor bile. napmam lazım nasıl silkeleyip kendine getiricem ben bu adamı? kendimi çok kötü hissediyorum. ayrılmak mı istiyo acaba? ne istiyor sizce?

1. Bence insanların 1 hafta kendi halinde takılmaya hakları var. Abartmışsınız. Bu dönemde üstüne düşmeyin. Evdeki işlerinize konsantre olun.

8 mayıs 2020 23:23

2. büyütülecek bir şey değil. bu ara modu düşük demek ki biraz bekleyin toparlamasını.

8 mayıs 2020 23:25

3. Kendi hâline bırakın herkesin böyle dönemleri olabilir.

8 mayıs 2020 23:27

4. sürekli konuşalım diyen, her dk mesaj atan, arayan beni darlayan biri normalde kendisi. şimdi aniden beni hiç aramaması, arasa da konuşmadan öylece durması normal mi? bir gün uyuyamadım dedi, ertesi gün trafik çoktu yoruldum dedi. her güne bahane bulamayınca modum düşük bu hafta böyle başladım böyle gidiyo dedi. yani dört beş gündür böyle. sustum bisey demedim hatta neşelendirmeye çalıştım falan ama yeter yani bana karşı böyle ilgisizliği geçiyorum hayatında yokmuşum gibi davranması hatta benden resmen sıkılıyomuş gibi davranması normal mi?

8 mayıs 2020 23:30

5. Süslü valla çok abartıyosun sen abarttıkça karşıdaki daha da uzaklaşacak haberin olsun. Zaten sana düşkünmüş sevgilin. Biraz sık dişini aramadıkça arama yola gelir bi iki haftaya. Sadece sen kaybetme paniği yaşamışsın ama korkulcak bişey yok erkeklerin arada kendi dünyalarına cekilmeleri gayet normal.anlattığın gibi arayıp soran biriyse eski haline döner bence.  Sen de bu gergin modundan cıkmak için önü üzdeki günler için kendine spor yoga programı filan oluştur.

8 mayıs 2020 23:34

6. Süslü bana bazen öyle geliyorlar ki değil görüntülü arama iki mesaj yazmak bile zor geliyor.yani öyle bir şey olabilir diye düşünüyorum

8 mayıs 2020 23:37

7. kızlar ben her dk konuşalım diyen kişi değilim. kendisi bunu diyen böyle davranan hatta tabiri caizse mıç mıç olan kişi o. ilişkinin her dksı yazan konuşan kişi o. iş yerindeki arkadaşlarıyla gayet iyi, diğer arkadaşlarıyla konuşuyor hatta normalde çok hikaye paylaşan biri değil ama hikayeler atıyor falan. ben evde zaten spor yapıyorum. günlük rutinim belli kendi alanımı hatta korumaya çalışıp sürekli aradığı zaman kısa tutmaya çalışan taraf normalde bendim. arıyorum susuyor, konuşmuyor, kapatalım diyorum yok olmaz kapatma diyor.normalde anlık foto isteyen kişi istemiyor, ben atınca da herhangi bir tepki vermiyor. yani bir anda bu kadar mı düşer insanın modu. günden güne de düşüyor.

9 mayıs 2020 00:09

8. Süslü hikaye paylaşıyor vs demissin modu düsük olsa düsünmez böyle seyleri story atmayı biliyo senle konusmaya gelince modum düsük.Üstteki süslüye katılıyorum bence birinden hoşlanmış yeni cevresinden

9 mayıs 2020 01:21

9. bahanee... yeni ise girdi ya gozune birini kestirmis. ustune dussen de mesafe koysan da olan bu. yer, is degisimi gibi seyler iliskilerde dinamikleri degistirir ve ayrilmanin en buyuk nedeni budur. ekside bununla ilgili cok guzel bir entry vardi yillar once. yapabilecegin bir sey yok. iliskine bitmis gozuyle bak. en iyi ihtimalle gozune kestirdiklerinden yuz bulamazsa geri doner.

9 mayıs 2020 02:32

10. Yeni işinde bazı sorunlar yaşıyor olabilir yazacaktım ama iş arkadaşlarıyla falan çok iyi olması onlarla konuşup sizinle konuşmaması garip geldi. Başka biriyle ilgileniyor olabilir. Yeni arkadaşlarını biraz araştır sor anlattır. Olmadı açık açık sor. Başka biri varsa da var desin sizi oyalamasın.

9 mayıs 2020 15:25