sevgilim var ve flört etmeyi çok özledim?

linç yeme ihtimalim olduğu için yoruma yazıyorum

1. Uzun süreli, çok güzel giden, sevdiğim sevildiğim bir ilişkim var. Son birkaç aydır iş sebebiyle farklı ülkelerdeyiz, ama yakında tekrar bir araya geleceğiz. Ben ilişkim yokken çok flörtöz bir insandım. Sevgilim olduktan sonra da başkaları tarafından beğenildiğimi bilmek hoşuma gidiyordu ama herhangi bir flört girişimim hiç olmadı. Sadece ilgilenildiğimi bilmek modumu yükseltiyor. Ama son zamanlarda çevremde, tanıştığım yeni insanlardan benden hoşlananlar, flört etmeye çalışanlar, yakınlaşmak isteyenler oldu. Ve ben gerçekten karşılık vermek istedim. O insanlar özelinde de değil aslında, kim olduklarının bir önemi yok. Sadece yeni birini tanımak, biraz flört etmek ve yoluma devam etmek istedim. Böyle hissettiğim için çok suçluluk duyuyorum. Sevgilime gerçekten aşığım, onsuz bir hayat düşünemiyorum. İlişkimiz de monoton değil, canlı tutmak için elimizden geleni yapıyoruz her zaman. Onunla çok mutluyum. Ama sanırım çabasız, rastgele yeni bir insan tanımayı özlüyorum. Bir süredir uzak olduğumuz için fiziksel bir ihtiyaç olarak da görüyor olabilirim. Birine dokunmayı, sarılmayı, öpmeyi, sevişmeyi çok özledim. Kimseyle ileri gitmedim ama kolayca reddedemediğimi fark ettim. Sanırım biraz heyecan istiyorum. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bu hisle nasıl başa çıkabilirim? Dediğim gibi sevgilime çok aşığım ve onunla mutluyum, ilişkimiz zarar görsün istemiyorum.

22 ocak 2024 04:24

2. Çok üzgünüm ama uzun zamandır birlikte olmanız birbirinize doğru ne bileyim iyi geldiğiniz anlamına gelmiyor.  Bu kadar iyi bir kişkşse kimse bu şekilde düşünmez. Ben sizi anlıyorum bunun adı heyecan aramak. Bir de kim olursa olsun onunla ilgilenilmesinden hoşlanır. Aksini düşünmek biraz komik olur. Böyle durumlarda bunu yapacağım ama duysam ne hissederim diye düşünüyorum. Bence biraz uzak kalın birbirinize zorunlu bir iş çıkarın. O zaman anlayacaksınız aslında önemli olmadığının. Bir de böyle hissedip düşünüyorsanız bir şey eksiktir ya:( ne bileyim bana yalan söyledi diye karşılığında bu tip şeyler yaptım çünkü.

22 ocak 2024 07:36

3. Karşı taraf yapsa hoşuna gitmeyeceğini bildiğin şeyleri yapma

22 ocak 2024 08:39

4. sevgilisinin takipçi sayısı 1 kişi artsa kudurup hesap soracak tipler burada dünyanın en medeni insanı rolüne bürünüyor :d flört et geç nasıl bir tavsiyedir ahahfjdjdk insanlara tavsiye verirken aynı şeyin kendi başınıza geldiğini düşünüp empati yapın biraz, zor değil

ayrıl bu arada, sevgiline yazık

22 ocak 2024 09:07

5. a2 uzun ilişkim var sen merak etme. Siz kendi eylemlerinizi vicdani olarak meşrulaştırmak için neden herkesin aldattığını zannediyorsunuz :d her başı sıkışan da insan doğası lafını ortaya atıyor ne  hikmetse sjkffkdldl

22 ocak 2024 10:06

6. Sevgiline çok aşık değilsin. Ayrıl kanka yazık çocuğa

22 ocak 2024 10:15

7. Bence de aşık değilsin. Ya da sadakat duygun çok gelişmemiş

22 ocak 2024 11:02

8. cok abartmadikca flört etmek bence normal. gercekten hos kisiler tarafindan begenildigimi görmek bana iyi hissettiriyor, kendime güvenimi getiriyor. hic bir flörtü de abartmiyorum. okudugum bazi makalelelerde, gercekten bir sonraki hamleye gecmedigin sürece iliskiyi de canli tuttugu gibi seyler yaziyordu.

22 ocak 2024 11:12

9. terazi burcu musun veya terazi etkili mi?

22 ocak 2024 11:16

10. Anonim12, koç burcuyum ama burçlardan çok anlamam, terazi etkili miyim bilmiyorum

22 ocak 2024 11:46