sevgilim varken baska birine aşık oldum valla trol değilim?

arkadaslar merhaba benim 3 yillik uzak mesafe iliskim var gayet mutlu huzuluyuz iliskimizde. erkek arkadasim ayda bir yanima gelir bazen ben giderim bazen iki üç ay bulusamayiz. simdi de iki aydan fazla oldu bulusmayali. ve ben fakülteden bir çocuğa aşık olduğumu düşünüyorum çünkü onunla konusurken falan heycandan elim ayağım titriyor, daha önce erkek arkadasima bile böyle heycan duymamistim. dün tüm gün mesaj atar mi diye telefon basinda beklediim ve bir mesaj gelince mutluluktan kalbim sıkıştı, böyle duygular hissettiğim icin o kadar cok utaniyorum ki... daha önce kimseye karsi bu kadar heyecan duyup sürekli düşündüğum birisi olmamıştı ve şimdi de tuhaf hissediyorum. aşık olduğumu düşündüğüm kisiylede aramizda flört tarzi bir durum yok zaten tanışalı bir hafta oldu, normal arkadaş gibi bulusup kahve icip bisiklet falan sürüyoruz. dün bana yanimda cok mutlu hissettiginden bahsetti ve bunun dışında baska bu tarz bir muhabbet gecmedi aramizda. su an sevgilimden ayrilsam mi ne yapsam hiçbir sey bilmiyorum :( bana yol gösterin ama lütfen linclemeyin. bu arada 20 yaşındayım

1. yoo linçlerim, sevgilin var birisinden etkilendiğini söylüyorsun ve gelmiş diyorsun ki ayrılmalı mıyım? yok kanka ayrılma ikisini de aynı anda yürüt. şaka mısınız nesiniz ya... madem artık sevgiline karşı bir şey hissetmiyorsun, birisine aşık olduğunu söylüyorsun ayrılsana bunu da biz mi söyleyelim? bunu düşünecek kadar beyniniz yok mu? şu şımarıklıklardan bıktım. madem bir şeyi yürütemiyorsunuz karşıdaki kişiyi düşünün biraz şaka gibi ya olmuyorsa olmuyordur milletin arkasından iş çevirip sonra ne yapsam ayrılsam mı ühühühü ühühü ayağı çekiyorsunuz bir yürüyün gidin ya

31 mayıs 2022 08:55

2. Kilit soruyu soruyorum. Yeni tanıştığın çocuğa sevgilin olduğunu söyledin mi?

31 mayıs 2022 09:01

3. a1 diğer kisiyle aramda flört durumu yok sadece ben aşık olduğumu düşünüyorum ve evet sevgilimden ayrılmayı düşünüyorum ki zaten böyle bir soru açtım ama mesela ona ayrilirken baska birisinden hoslaniyorum falan mi demeliyim yoksa bu cok kırıcı olur travma mi yaratır. Çünkü tek iliskim oydu ve ayrilirken onu da üzmek istemiyorum ama kendi kendime diyorum ki belki uzun süredir görüşemedik o yüzden oyle hissediyorumdur. Keske bu kadar sert cikismasaniz.

31 mayıs 2022 09:02

4. A2 evet 3 yillik iliskim olduğunu biliyor zaten arkadas grubu dolayısıyla tanıştım ve arkasaslarimda biliyor

31 mayıs 2022 09:03

5. Ayrıl. ayrıca gayet normal bence bu şekilde başkasına duygularının olabilmesi ha normal olmayan bunu farkedip ilişkimi bitirmemek saklamak vs.

31 mayıs 2022 09:04

6. Söylemene rağmen sana senin yanında kendimi iyi hissediyorum gibi farklı yorumlanacak şeyler söyleyip mesajlar atıyorsa bu çocuk şerefsizdir güzel kardeşim. Bir yıl sonra senden hevesini alıp aynısını başka kızlara da yapar sen de 3 yıllık ilişkini bitirdiğinle kalırsın. İlişkini bitireceksen de sebebi bu ada olmasın, gidip onunla birlikte olma. Ben sevgilimi sevmiyormuşum ya da vazgeçmişim de, bunu kabul et ve bu yüzden bitir, bir süre yalnız kal. Kafanda ölç tart. Şu an sevgilini elde var olarak gördüğün için bu kadar rahatsın belki de.

31 mayıs 2022 09:06

7. A2 bahsettigim kisi çok yakın bir dönemde ailesinden birini kaybetti ve icine kapandi arkadas ortaminda sürekli dalgın dün konusu gecince, "en azindan yalnız hissetmiyorum yanindayken biraz daha iyi hissediyorum," gibi bir sey yazdı zaten cok cevresi olan birisi değil. flört tarzinda yazdığını düşünmüyorum :/

31 mayıs 2022 09:11

8. an2 ye katılıyorum. sevgiliniz olduğunu bildiği halde bu şekilde sizinle zaman geçiriyorsa ve bir şeyler söylüyorsa bu erkek normal değil. çünkü ileride tutup arkadaşlarınıza sevgilisi varken benimle takıldı bu kız zaten ayran gönüllü, herkese mavi boncuk dağıtıyor ya da geniş, sadakatsiz biri diyebilir. düzgün biri olsa sevgilin varken bu şekilde görüşmemiz doğru değil kusura bakma derdi. bunun dışında senin erkek arkadaşına karşı ilişkinizi sürdürecek hislerin kalmamış. ondan da ayrılarak onu da kendini de kötü duruma sokma. uzak mesafe ilişkilerinde bir yerden sonra böyle şeyler olabiliyor. ayrılıp biraz kafa dinleyebilirsin. ondan sonra istersen başkalarıyla görüş. ama şunu da aklından çıkarma. aynı şeyi erkek arkadaşın yapıyor olsa nasıl hissederdin? aldatılmış gibi mi sıkıntı yok tarzında mı? aldatılmış hissederdim diyorsan zaten aslında erkek arkadaşını aldatmaya başladığını da anlamış olursun.

31 mayıs 2022 09:12

9. bence sevgilinden ayrılman gerek. çünkü bitmiş o ilişki. sakın başkasından hoşlanıyorum falan da deme ayrılırken. yazık çocuğa.

31 mayıs 2022 09:13

10. Öyleyse sen trollsün ya da kıvırıyorsun. Soruda bir yakınını kaybettiği detayını vermeden bana yanımda çok mutlu olduğunu söyledi, benimle şunu yapıyor bunu yapıyor demişsin biz senden hoşlandığını düşünelim diye. Sevgilinden ayrıl sonra ne yapıyorsan yap. Kimse sizin kafa karışıklığınız yüzünden boynuzlanmak zorunda değil.

31 mayıs 2022 09:15