sevgilim ve arkadaşıyla olan samimiyeti?

henüz 5 aydır beraberiz. benimle olmak icin cok uğraştı, çok ilgileniyor. sürekli beraberiz. aynı yerde oturuyoruz sık sık görüşüyoruz. telefonunu falan benden saklamaz. yaşımız da küçük ilk sevgilisiyim. 20 yaşındayız. sevgilimin telefonunda tesadüfen arkadaşıyla olan konuşmasına girdim. kızla spor hakkında konuşmuşlar, kıza senin popon yok ki falan demiş. daha sonra götünü yerim yazmış. tüm hikayelerine iltifatlar döşemiş. şok oldum ağzımı açıp bu ne bile diyemedim. dondum kaldım. hemen kızı aradı kız telefonu kanka diye açtı. beni sordu falan. yani tamam arkadşs olabilirsiniz. ama hayatımda ben varsam bana bu kadar aşık gibi davranıyorsan arkadaşlarına karşı sınırını çizmen gerekiyor. iğrenç bi konusma. çok özür diliyor kendini affettirmek için. kızı her yerden çıkardı, sildi. halbuki sorun kız değil kıza olan kendi tavrı. sınırını bile çizmemiş. bana çok aşık gibi davranan hic böyle hissettirmeyen biriydi. ama samimi değil demek ki hislerinde. bunu aldatma olarak mı görmeliyim ne demeliyim ona. bitirmem gerek biliyorum

1. bırak o çocuğu boşver. Hem kıza yazdığı şey çok saçma ve gereksiz hem de siz tepki gösterince her yerden silmesi bazı şeyleri açıklıyor. Aldatma değil ama insanlara karşı sınırları olmayan, arkadaşım dediği kişiyi hemen her yerden silen biri işte.

13 mart 2023 22:22

2. kıza gayet potansiyel flört gözüyle bakıyormuş. gerçekten samimiyet dozunu ayarlayamadığı bir arkadaşı olsa böyle gözden çıkarmazdı. (ben olsam yine affetmezdim de.) hatasının farkında ki silip iyice sıvamış. salın bu çocuğu. böyle yürümesi de aldatmak değilse neyi aldatmak olarak kabul edeceğiz artık. bir şey demenize de gerek yok bitirin geçin.

13 mart 2023 22:26

3. insanlara güvenimi kaybettim. bu ne arkadaş ya lanet olasıca erkekler çükleri kopsun

13 mart 2023 22:27

4. anonim 1 kesinlikle sınırları yok teşekkürler

13 mart 2023 22:28

5. anonim 2 ben de öyle düşünmeye başladım. çok teşekkürler süslüm

13 mart 2023 22:29

6. anonim 5 teşekkürler

13 mart 2023 22:32

7. anonim 6 çok teşekkürler süslüm. bu zamana kadar nasıl fark edemedim diyorum sadece. sağ ol

13 mart 2023 22:33

8. süslü ya çocuk hiç iyi niyetli değil. diyelim ki arkadaşlıkta sınırı çizemedi, pişman oldu, olabilir. bu konuda cidden samimi ise gidip arkadaşını her yerden çıkarmak yerine davranışlarını değiştirirdi. ama kızı silmesi kıza bakış açısını kanıtlıyor. kız için bir şey diyemem. sizin için diyebileceğim şey de lütfen daha iyisini hak ettiğinizi bilin, bundan emin olun. zaten o çok aşık davrananlardan korkmak gerek, gözümüzü bir şeylerle kör ediyorlarsa bir sıkıntı oluyor çoğu zaman. o abartıların sebebi bu. ben de deli gibi aşık biri zannediyordum eski partnerimi, ki aldatılmadım veya böyle şeyler de olmadı ama başka konularda kötüydü işte. canım süslü, yine sevecek ve sevileceksiniz. bilin bunu. bu iş fazla uzamadan bitirin ki olan size ve değerli vaktinize olmasın. ben çok sürdürdüm, çok pişman oldum. iyi ki yaşamışım o deneyimi, iyi ki ama o kadar uzun yaşamasam da, dersimi aldığımda bıraksam da olurmuş. sevgiler. sarılıyorum size.

13 mart 2023 22:44

9. anonim 8 süslü aslında bu olay bi süre önce oldu. keşke o zaman sorup bu yanıtları alsaydım. ben yine inandım bi süre devam ettik. insanlar ne diyecek merak ettim o yüzden güncel bi olaymış gibi sordum. bu konuyu örttük sonra başka sebeplerle ayrıldık. ve su ab tekrar bu kızı takip etmeye başlamış... ben de sizin gibi boşu boşuna sürdürmüş oldum. gerçekten gözümü kör etmiş asla ödün vereceğim bir konu değildi. bana olan aşkına öyle emindim ki konduramadım gibi oldu yani. aptal yerine konmuşum. gerçekten cok haklısınız böylelerinden korkmak gerekiyormuş. acı bir şekilde tecrübe ettim. çok teşekkürler süslü iyi ki varsın ben de sana sarılıyorum kocaman💖

13 mart 2023 22:51

10. süslüm göreceksin gerçekten bitmesi hayırlı olmuş senin için, inan bana. yaşıtız o yüzden daha da bi sevgi seli oldu içimde DFKNGRKEWNGR böyle elimize kahvemizi çayımızı alıp saatlerce sen içini dök ben de dinleyeyim istedim inan. ben 5 ay değil 3 sene sürdürmüştüm o ilişkiyi, akıl karı değildi maalesef. o sürdükçe benliğim eksildi durdu, en büyük zararı ben gördüm. üstelik ona da zarar verdiğim noktalar oldu. canının yandığı ilk zamanlar bazı şeyleri fark etmiyor insan ama, kendine zaman ver. bu deneyimin de sana, partnerine, ilişkide neyi isteyip istemediğine dair fikir olacak. şimdi görmediğin bazı şeyleri zamanla göreceksin.

13 mart 2023 22:58