sevgilimden ayrılmak istiyorum ama elle tutulur bir sebebi yok üzmek istemiyorum o yüzden kaç gündür bitiremedim?

3 aydır beraberiz. ilişkiye çok istekli başlamıştım ama zamanla sanırım aradığımı bulamadığımı farkettim ve sıkılmaya başladım. genel olarak hayattan sıkılma hali de olabilir ama onla vakit geçirmek bana artık pek bişey katmıyor gibi geliyor. yalnız kalmak istiyorum çoğunlukla. nasıl bi açıklama yaparak ayrılmalıyım? baktığımızda çok iyi anlaşıyoruz, güzel de başlamıştı ilişki ama ben kafa olarak uzaklaştım zamanla bu ilişkiden. bir de baya duygusal birisi. biraz anladı zaten soğuduğumu, arada soruyor ama bi türlü devam etmek istemiyorum diyemedim. üzgün görüyorum çünkü. sanki çok kötü bişey yapmışım gibi geliyor çok uzun bi birlikteliğimiz olmamasına rağmen. direk mutlu değilim mi diyeyim?

1. Kırmadan son lafını söyleyebilirsin.

22 şubat 2023 18:26

2. Sağol süslü ya aslında ne kadar gereksiz bi soru sormuşum çok basit bi şekilde halledebileceğim bişey, içimde konuyu çok uzatmışım. Cevap vermeseniz de olur 🥲

22 şubat 2023 18:29

3. 3 ay olmuş canım 3aylık ilişkide çok da üzüleceğini sanmıyorum. elbette bir kırılma olabilir ama çabuk atlatacaktır sonuçta 3 ayda ne kadar çok bağlanabilir ki? şu sıralar canım sıkkın biraz yalnız kalmak istiyorum ailevi problemlerim var kimseye anlatamadığım diyebilirsin. anlayışla karşılar erkek milleti alışkın bu bahaneleri bizden daha iyi bilirler.

22 şubat 2023 18:39

4. Sağol süslücüm cevap için. aslında söyledim kendimi bu ara keyifsiz ve neşesiz hissediyorum diye. Bana anlatmam için destek konuşmaları yapıyor her zaman destek olabileceğini hayatı iki kişilik yaşamanın bu anlama geldiğini falan söylüyor, iyice çıkmaza girdim o yüzden sanırım

22 şubat 2023 18:49

5. Heh bak mesela demiş ki iki kişilik yaşayınca destek olunur falan, ben bunları yalnız atlatmak istiyorum de. Yani mutlaka seni ikna etmeye çalışacaktır ama yumuşak kalpli bir insan gibi geldi bana. Onu anladığını ama gerçekten yalnız kalmak istediğini söyle. Bence anlayışla karşılayacaktır.

22 şubat 2023 18:55

6. Nazikçe söyle süslüm en azından aradığını bulamadığını farketmissin ilişkiyi süründürmeyeceksin bu anlamda sevindim.Kendisinden kaynaklı olmadığını söyle yalnız kalmak istiyorum bir süre de bence.

22 şubat 2023 19:21