sevgilimden sıkıldım kafayı yemek üzereyim?

baya beğenerek hoşlanarak midemde kelebekler uçarak başladığım ve henüz 3 aylık olan ilişkimde (yaşlarımız 28) adam kendinden o kadar soğuttu ki. hiçbir şey yapmak istemiyor. ne dışarı çıkıyoruz ne bir yemeğe gidiyoruz ne bir kahve içmeye çıkıyoruz. varsa yoksa iş ev iş ev iş ev. eve zaten 11 gibi geliyor işten. geç gidip geç dönüyor. ama haftasonu falan da asla bir şey yapalım demiyor hep kendi kafasına göre takılıyor. ne yapacağımı nasıl konuşacağımı her şeyi şaşırdım

1. Ayrıl knk bunu da mı biz söyleyelim

5 ekim 2023 22:05

2. Kontrol etsene bi yaşıyo mu? Ayrıl da diyemiyorum ilişki bile değil ki bu.

5 ekim 2023 22:11

3. haftasonu napıyor bu herif 3 ay zaten birbirinizi tanıma dönemiydi. 28 yasında insan sevgilsiiyle gezip tozamıyacak da baska napıcak ayrıl yani.

5 ekim 2023 22:29

4. annesi değilsiniz, ayrılın

5 ekim 2023 22:38

5. bu adam değişmez, siz konuşsanız ve sizi bir iki kere bir yere kahve içmeye çıkarsa övgü bekler bunu yaptığı için ve sürekli başınıza kalkar. 28 yaşında emekli memur hayatı yaşıyor, 10 sene sonra ne olacak? ayrıl knk.

6 ekim 2023 11:19

6. ilk 6 ay peri masalı yaşamanız gereken dönem. 3 ayda çöp olan erkekleri bal olsa unutun.

6 ekim 2023 12:29

7. haftasonları da evde oturuyor süslüler ya da kendi erkek arkadaşlarıyla buluşuyor. ya konuşuyorum bana niye böyle davranıyorsun diye benim işim gücüm var sen plan yap bana söyle ben uyarım diyor bana. bir şey söylediğimde ben seni seviyorum saçma sapan şeyler düşünme diyor. ama valla hayattan soğudum artık insanlar sevgilisiyle bıcır bıcır gezerken ben bu adamı hayata döndürmeye çalışıyorum

6 ekim 2023 12:41