sevgilime fena çıkıştım şimdi çok pişmanım?

merhaba süslüler hemşireyim eve çok yorgun geldim ama sevgilimle bi kahvaltı eder öyle uyurum diye düşünmüştüm sonra eksik malzemeler varmış sevgilim onları almaya çıktığı zaman uyuyakalmışım aşırı da yorgundum geldiğini falan hiç duymadım sonra beni zorla uyandırdı ben de birkaç kere git başımdan dedim ısrarla soru sorup uyandırmaya devam etti beni ben de çok sinirlendim hiç halden anlamıyorsun çok yorgunum izin vermiyorsun dinleneyim şımarık bir çocuk gibisin salaksın diye bağırdım şimdi çok pişman oldum sizce affedilemez bir şey mi ne yapabilirim pişmanlığımı göstermek için :(

1. Saçmalama gayette haklısın, ben yorgunken uyandıracak kadar bencilse agzına sıçardım afedersin.

25 haziran 2024 12:49

2. Hakaret ettiysen haksızsın. Bağırman normal sinirlenmen de normal ama salaksın malaksın bunlar cok ergence laflar...

25 haziran 2024 13:00

3. Anonim 4: götümden sallarken ben. Fakat kendisine benim de hemşire olmam şoku.

Şu saçmasapan bencil hallerinizden vazgeçseniz mi artık? İletişim kurmak böyle bi şey değil. Anonim 4, sen küfür de et gülüm, sana öylesi yakışır.

25 haziran 2024 13:30

4. nöbetten yorgun gelen insana anlayışlı davranılmalı tamam da niye hakaret etmesi ok bir davranış oluyor? her yorulan birbirine hakaret etsin o zaman.

25 haziran 2024 13:32

5. Salaksın demişsin. Haksızsın.

25 haziran 2024 13:32

6. haklısın bence salak demekte, salakmış zaten... neden zorluyor ki? tamam açsın diye ısrarcı olmuş olabilir ama açlığa dayanılır biraz daha...

25 haziran 2024 14:24

7. Bence de salaksın dediğin için haksız konuma düşmüşsün ve Belli ki bu kadar pişman olduysan bu lafı hak etmeyen birisi

25 haziran 2024 15:28

8. Tartısmayı bitiren cevap tersi olsa sevgiliniz bu durumda olsa ve bunları söylese onaylayanlar yine onaylıyorsa tamam sözüm yok.ama büyük ihtimal bana nası bağırır salak der diye konu açardı buraya .d

25 haziran 2024 21:36

9. normalde kızmakta haklı olabilirdin ama verdiğin tepki çook abartılı o yüzden çok haksızsın ss. bi de kahvaltı etmeye karar verilmese tamam ama ikiniz de kahvaltı etmeye niyetlenmişsiniz, başka bir insan da "nöbetten geldim, açım, beraber kahvaltı edecektik ama uyandırmadı kahvaltı edecekken uyuyakaldığımı bildiği halde" de diyebilirdi böyle bir durumda. belki kendisi için değil de senin için uyandırmaya çalıştı yani aç aç uyuma diye. orantısız bir tepki olduğu için sadece özür dilemek yerine güzel bir jestle özür dilemenin daha iyi olacağını düşünüyorum, o da ne olur bilmem. ben sevgilinin yerinde olsam aşırı soğurdum.

26 haziran 2024 01:48

10. salaksın çok irrite edici olmuş