sevgilime yanlışlıkla çok kötü davranıyorum sonra hemen pişman oluyorum napmalıyım?

süslüler benim uzun bir ilişkim var üç senedir beraberiz beni çok seven mükemmel bir erkek arkadaşım var ben de aslında çok tatlı bir insanımdır ama arada ona yanlışlıkla çok kötü davranıyorum mesela bir şey diyor tersliyorum veya manipüle ediyorum onu bazı konularda başka insanlara karşı asla kaba davranmıyorken ona bazen kaba davranıyorum ve her seferinde beni çok sevdiği için alttan alıyor üzülüyor mesela veya sinirleniyor. ama o tepki gösterirse bu sefer ben daha çok sinirleniyorum çünkü hiç trip çekecek halim yok ama içimde rahat etmiyor bilmiyorum benim sorunum ne süslüler. cümle düşüklüğü olduğunun farkındayım çünkü dikte ile yazıyorum mazur görün

1. Bastırılmış öfkenizi en yakınınız üzerinde kullanıyorsunuz bence. Bende sizin gibiydim merhaba dese niye o şekilde dedin diye kavga ederdim sonra psikiyatrik yardım almaya başladım gayet sakinim şimdi

17 şubat 2022 17:57

2. yardım almaya başlamalısınız. hiç kimse bunları çekmek zorunda değil yazık yani

17 şubat 2022 17:58

3. Süslü yazık çocuğa ya. Sizi seviyor diye kahrınızı çekiyor ama yaptığınız çok kötü. Allah korusun da bir gün eeeh yeter diyip terk ediverir:( bu kadar şımarıklık yapmasanız mı acaba

17 şubat 2022 18:50

4. Sevgilinizi yeterince sevmiyo olabilirsiniz. Ya da uzun ilişki diye belki de sıkılmış olabilirsiniz. Başka bişey gelmedi aklıma.

17 şubat 2022 18:55

5. ciddi sorunlarınız var toksik birisiniz kısacası, sırf sizi seviyor diye bunlara katlanmak zorunda değil kimse. davranışlarınızı eski sevgilimin hareketlerine benzettim ve inanın bir yerden sonra arada sevgide olsa insan böyle ruh emiciliğe katlanamıyor. sevgilinizde böyle davranmaya devam ederseniz bir sabreder iki sabreder en sonunda yeter deyip çekip gider sonrasında kalırsınız öylece.

17 şubat 2022 19:33

6. Ya kızlar çok tatlısınız teşekkür ederim çok anlayışlı cevaplar verdiğiniz için. Daha sonrasında yanına gidip ağlıyorum özürler diliyorum bu arada kötü davranmaktan kastım bugün kütüphanede ders çalışıyordum mesela yanıma geldi bir şeyler dedi hadi hadi git ders çalışıyorum deyip kovdum mesela. Bir de çok tatlı bir insan çok üzülüyorum böyle yapınca. Gerçekten tedavi almak istiyorum bakalım. Ben şu aralar ülke gündemi ve okul hayatımın berbatlığına bağlıyorum çünkü mutlu olduğum zamanlar hiç böyle sıkıntılarım olmuyor.

17 şubat 2022 19:35