sevgilimi çok kıskanıyorum kendimi engelleyemiyorum deliricem?

süslüler adam beni seviyor. eminim sevgisinden. ama o kadar trip attım kıskançlık yaptım ki son dönemde, uzaklaştı benden. kendimi bu ilişkide yalnız hissediyorum dedi. ayrılmadık ama benden soğudu sanırım. nasıl düzelticem bu durumu yardım edin lütfen...

1. neden kıskanıyosun mesela kanka? Kıskanacak durumlar yaratıyosa o kadar da sevmiyodur kusura bakma da, seven adam da öyle uzaklaşmaz duruma çözüm arar

11 ağustos 2021 12:14

2. uzaklaşmadığını iddia ediyo şuan ama bi soğukluk oldu aramızda. son 1 haftadır her gün kavga ettik. kıskandığım şeyler çok eften püften haksız değil. bişeye kafayı takıyorum mesela bunu yapma diyorum yapmıyo. sonra başka bişeye takıyorum. üst üste çok gelince o da nereye kadar böyle devam edicez kavga etmekten ilişkimizi yaşayamıyoruz dedi.

11 ağustos 2021 12:18

3. Süslü mesela nelerini kıskanıyorsun

11 ağustos 2021 12:18

4. söylediklerinizde haklısınız. ben hatamın farkındayım zaten. nasıl düzeltebilirim diye sormuştum aslında. ayrılmak istemiyorum o da ayrılma sözü etmedi hatta beni sevdiğini ve aramızın sürekli bozuk olmasından çok mutsuz olduğunu söyledi. şuan iyi olmaya çalışıyorum karşılık alamıyorum pek. günaydın mesajı attm uyandığı halde dönmedi hemen mesela. uzağız yani. nasıl davranmalıyım yardımcı olun lütfen çok üzgünüm...

11 ağustos 2021 13:32

5. A7 öyle yapmaya çalışıyorum ama eski konuşmalarımızı okuyorum kalbim kırılıyo şuanki halimize. çok üzgünüm...

a5 söyledim bunları zaten. şirinlik yapsam da olmaz şuan ilgili davranmaya çalışıyorum işte..

11 ağustos 2021 13:51

6. eğer bu süreçte düzeltmeye çalışırken neden hala aramız düzelmedi diye de sabırsızlık eder üstüne giderseniz kötü olur. Şu an sadece normal davranıp hatalı olduğunu düşündüğünüz davranışlarınızı tekrarlamadığınızı/tekrarlamayacağınızı göstermeniz gerek. İsterseniz yemek falan yapın birlikte bir yemek yiyin ve güzel güzel konuşun farkındayım yaptığım şeyin ve düzelteceğimden emin olabilirsin diye. Olabilir böyle şeyler zaten siz de abarttığınızın farkındasınız düzeltirsiniz merak etmeyin. Kıskançlık durumunda sizi tetikleyen şeyler varsa da onunla sorun çıkarmadan konuşun. Ben erkek arkadaşımı (şimdi eşim kendisi hehe) çok yanlış anlayıp kıskanıyordum ama her seferinde boşuna kıskandığım yanlış anladığımı kendi kendime görüyordum, o yüzden kıskanmıyorum hiç artık zaten kıskançlıkla sağlıklı bir ilişki yürümüyor maalesef

11 ağustos 2021 16:45

7. a8 tam olarak öyle şeyler yaşıyoruz biz de :(( uzak mesafe ilişkimiz var 1 ay sonra görüşebileceğiz. şuan normal konuşuyorum ama o hala uzak biraz. çok mu sıcak davranmalıyım yoksa dümdüz normal mi olaym bilemiyırum. o soğuk oldukça üzülüyorum da bi yandan. neyse çözeceğiz elbet... teşekkür ederim yapıcı yorumlarınıza <3

a7 sana da çok teşekkür ederim <3

11 ağustos 2021 17:26

8. İlişki terapisi veya kendin direkt terapi al süslü. Basit bir kıskançlık dememek lazım sebebini bilmemeniz olayın çokomelli kısmı. Terapisiz bulmanız için çook şanslı olup birisinin tutturması veya bir epifani falan yaşamanız lazım. En iyisi terapi

11 ağustos 2021 17:51

9. terapi almak istedim ama çok pahalı süslü bi türlü ona bütçe ayıramadım maalesef. aklımda aslında doktor da araştırdm ama 200-300den aşağı seans yapan yok.

12 ağustos 2021 08:08