sevgilimi öpünce dudağımda uçuk çıkıyor?

kızlar bu kişi eski sevgilimdi, onu öptüğüm dönemlerde hep uçuğum çıkardı. biz barıştık, iki gün önce yine öptüm çocuğu, yine uçuk çıkarttım sksnslsmslsm bu neden olabilir yani ben anlam veremedim

1. Çocukta hsv var

19 kasım 2021 07:20

2. Ya bu bende de oluyor.hatta bin kez soru sordum bununla ilgili burada.bana dokunduğunda özel bölgemde çıkıyor , öpüştüğümüzde dudaklarımda çıkıyor.işin tuhaf tarafı su , sevgilim devamlı 6 ayda bi muayene olan bi asker.bu muayeneleri cinsel hastalığından tut deri hastalığına kadar çıkar.ve zaten askeriyenin zührevi/deri hastalık sahibi olmaması gereken bi yerinde.ben valtrex kullandım baya azaldı.

19 kasım 2021 07:51

3. Bu cinsel hastalık değildir ki a2. Uçuk virüsü var demek

19 kasım 2021 07:56

4. Aynisi bana da oluyor ne zaman sevgili yapsam ilk opustugumuzde ucugum cikar fix ahdhdh

19 kasım 2021 08:22

5. Ben de eski sevgilimle ilk öpüştüğümde ağzımda 3 tane aft oluşmuştu. Burda soru açmıştım hatta vücutlarınız arasındaki bakteri geçişi sebep olmuştur falan demişlerdi. Bilemiyorum doğruluğunu ama uçuk direkt viral enfeksiyon, bağışıklığını mı düşürüyor senin noluyor sjdkdk

19 kasım 2021 09:29

6. A3 hsv ve hpv birbirinden farklı, biri cinsel organlarda çıkan , diğeri vücudun farklı noktalarında beliren ucuk tipi.yani öpüşünce falan da oluyor anlamıyorum ben c en son benimkine dedim ki "haftasonu düğüne gidecem allah askına öpüşmeyelim bak lisede kız kavgasından hafif yarayla çıkmış süslü ve faça abla gibi giderim düğüne öpme "dedim.

19 kasım 2021 21:21

7. Bütün süslülerim cevaplarınız için çok sağolun öncelikle. Ya cidden ben de anlamadım niye oluyor bu, bende uçuk virüsü var. Ama mesela sene 2019da biz birlikteydik allahım haftada bir görüşürdük her öpüştüğümüzde dudağımda bir uçuk çıkıp dururdu. O döneme ait bütün fotoğraflarımda dudağımda uçuk var. Daha sonrasında 2020de başka sevgilim oldu, onunla hiç böyle bir sorun yaşamadık mesela. Sene oldu 21 biz yine birlikteyiz beni yine uçuklar bastı sksnslsmsls Evren bizden olmayacağına dair işaret gönderiyor galiba...

21 kasım 2021 00:31